luni, 16 ianuarie 2017

Caietul de teme - Anul 2016 -

Buna! 
Anul 2016 a marcat capitol cu numarul cinci din Povestea Provocarilor Verzi. In luna ianuarie am pornit intr-o calatorie magica. Primul indiciu pe care l-am gasit pe harta catre Zana Verde Fluturas a fost: capace de PET.  In februarie am aflat cel de-al doilea indiciu: aripi de fluturas si ne-am lasat purtati de ele catre urmatorul popas de pe harta. Pentru a calatori mai usor, in martie am facut rost de pulbere magica si o pastram in tolba. In aprilie am facut un mic popas intr-o mini gradina pentru a ne odihni si a prinde puteri :D.A urmat luna mai in care ne-am pregatit de vara - betele de la inghetata le-am transformat in mici proiecte pe care Zana Verde Fluturas le va aprecia din plin :). Ultimul indiciu din prima jumatate a anului a fost sticluta pentru pastrat dorinte si ne-a trimis cu gandul la mare (sau poate a fost caldura care si-a facut tot mai mult simtita prezenta?!).
Am continuat calatoria in cea de-a doua jumatate a anului descoperind cel de-al saptelea indiciu: cosulet, iar de vara ne-am luat ramas bun incaltand condurii magici ai Zanei care sa ne poarte mai departe, spre alte indicii, catre destinatia finala a calatoriei noastre. Toamna a inceput sub semnul "magiei" cel de-al noualea indiciu fiind Bagheta magica a Zanei si a continuat cu transformarea unor mici comori ( Ghinde-Nuci-Castane-Conuri de brad-Alune ) in luna noiembrie. Calatoria noastra s-a incheiat in decembrie, odata cu tema cu numarul 50: " Casuta de carton a Zanei  " . Ne-a placut foarte mult si a fost o aventura minunata.
Fiecare tema are, desigur, o galerie de creatii. Daca va inspira si vreti sa contribuiti si voi cu o lucrare sau mai multe pe aceste teme, ne puteti scrie pe adresa de mail provocariverzi[@]gmail[.]com atasand poza/ele si precizand (daca este cazul) link-ul/urile catre articolul/elele in care ati povestit despre lucrare/i.
 Caietul de teme Provocari Verzi 2016

http://www.provocariverzi.ro/2016/01/tema-39-capace-de-pet.html t40 http://www.provocariverzi.ro/2016/04/tema-42-mini-gradina.html http://www.provocariverzi.ro/2016/05/tema-42-ce-faci-cu-bete-de-inghetata.html  http://www.provocariverzi.ro/2016/06/tema-44-sticluta-pentru-pastrat-dorinte.html http://www.provocariverzi.ro/2016/07/tema-45-cosulet.html http://www.provocariverzi.ro/2016/08/tema-46-condurii-magici-ai-zanei.html http://www.provocariverzi.ro/2016/09/tema-47-bagheta-magica-zanei.html http://www.provocariverzi.ro/2016/10/tema-48-ghinde-nuci-castane-conuri-de.html http://www.provocariverzi.ro/2016/11/tema-49-conturul-zanei-tablou.html www.provocariverzi.ro/2016/12/tema-50-casuta-de-carton-zanei.html

Puteti accesa articolele direct de pe imaginile de mai sus, sau din lista urmatoare:

0 comments:

Trimiteți un comentariu