joi, 1 decembrie 2016

Tema #50 " Casuta de carton a Zanei "

Buna!!
In luna ianuarie am pornit intr-o calatorie magica. Primul indiciu pe care l-am gasit pe harta catre Zana Verde Fluturas a fost: capace de PET.  In februarie am aflat cel de-al doilea indiciu: aripi de fluturas si ne-am lasat purtati de ele catre urmatorul popas de pe harta. Pentru a calatori mai usor, in martie am facut rost de pulbere magica si o pastram in tolba. In aprilie am facut un mic popas intr-o mini gradina pentru a ne odihni si a prinde puteri :D.A urmat luna mai in care ne-am pregatit de vara - betele de la inghetata le-am transformat in mici proiecte pe care Zana Verde Fluturas le va aprecia din plin :). Ultimul indiciu din prima jumatate a anului a fost sticluta pentru pastrat dorinte si ne-a trimis cu gandul la mare (sau poate a fost caldura care si-a facut tot mai mult simtita prezenta?!).
Am continuat calatoria in cea de-a doua jumatate a anului descoperind cel de-al saptelea indiciu: cosulet, iar de vara ne-am luat ramas bun incaltand condurii magici ai Zanei care sa ne poarte mai departe, spre alte indicii, catre destinatia finala a calatoriei noastre.Toamna a inceput sub semnul "magiei" cel de-al noualea indiciu fiind Bagheta magica a Zanei si a continuat cu transformarea unor mici comori ( Ghinde-Nuci-Castane-Conuri de brad-Alune ) in luna octombrie. Ne apropiem din ce in ce mai tare de finalul calatoriei noastre si in noiembrie deja am schitat conturul zanei.
Ne place foarte mult sa calatorim si sa descoperim impreuna, dar, in acelasi timp, sa creionam povesti personalizate, unice!
Si iata-ne ajunsi la capat de drum. Este momentul sa aflam care este cel de-al doisprezecelea indiciu:

"Nu se putea sa avem o tema mai frumoasa si mai potrivita cu anotimpul care tocmai a inceput. Zana sta in casute mici, sau mai mari, din carton. Sa fie o cutie de lapte transformata, sau poate bucatele de carton dintr-o cutie mai mare care sa formeze o casuta ce se poate apoi demonta... O casuta felinar? Buna de asezat la geam de sarbatori? Sau poate o casuta gentuta... buna de purtat o zanuta in ea, la plimbare (da, da, din carton).
O aventura ce a durat un an de zile - acum este timpul sa facem un popas in casuta de carton a Zanei!"

 *Multumim tuturor zanutelor bune care au scos din tolba lor urmatoarele 6 indicii si i le-au oferit broscutei Inlinkz pentru a face aventura si mai palpitanta si pentru a ne putea continua impreuna calatoria pe urmele Zanei Verde Fluturas.

Incepand cu tema#39 vom lucra si noi in acelasi timp cu participantii. Vom adauga lucrarile noastre la final. O adevarata aventura!!! :D

Cum ne-am imaginat noi transformarea " Casuta de carton a Zanei  ":

Copilarim: Casuta de carton a zanei (PV #50 ) (S34/52)

Copilarim: Casuta de carton a zanei (PV #50 ) (S34/52)

 
Premii:
Premiile din aceasta luna sunt oferite de Adriana Alexandru  (Arta si Creativitate ) si Micaela G. (Clubul Fannteziei) si vor fi expediate de catre Oana (DulceaMeaCasa) si Rux (Copilarim).
Primul premiu va fi oferit prin tragere la sorti automata - de catre broscuta Inlinkz, al doilea in urma jurizarii.

1. Un set format din 2 hartii de decupaj oferit de Adriana Alexandru  (Arta si Creativitate ):


 2. O stampila datiera oferita de Micaela G. (Clubul Fannteziei). Aceasta va fi insotita de un orar / organizator Provocari Verzi, un semn de carte Copilarim si un cocor amigurumi, din partea lui Rux.
Va multumim mult pentru sustinere :) !!!


Pe pagina reguli de participare din meniul blogului gasiti regulamentul detaliat - va rugam sa il cititi cu atentie pentru ca mai jos este doar un rezumat:
 • Tema #50 va provoaca sa realizati respectand principiul 3R si 1O [redu-refoloseste-recicleaza original] un proiect nou pe tema  " Casuta de carton a Zanei ".
 • Puteti participa cu un singur proiect care sa respecte principiul 3R si 1O. Alte creatii pe aceeasi tema pot fi inscrise ulterior in Rubrica Ati pierdut o provocare.  
 • Pentru a va inscrie realizati un articol in care sa prezentati creatia voastra (noua, realizata pentru provocare) pe blogul personal, sau trimiteti-ne o fotografie cu creatia daca nu aveti blog si va vom inscrie noi in concurs.
 • Va recomandam sa va semnati lucrarile - sa incurajam drepturile de autor!
 • Concursul se desfasoara in perioada 1-25 a fiecarei luni. pana la sfarsitul lunii creatiile voastre vor fi admirate in galeria de creatii si vom afla premiantii. 
 • Pentru orice nelamurire va rugam sa ne scrieti pe mail:  
 • nu este chiar o regula, dar ne-am bucura daca dupa ce va inscrieti ne-ati lasa si un comentariu!2 comentarii:

 1. Am ajuns si eu cam in ultimul moment, dar e bine si asa :)
  Sarbatori fericite zanelor verzi si tuturor celor care citesc aici!

  RăspundețiȘtergere