marți, 1 martie 2016

Tema #41 " Tolba pentru praful magic"

Buna!!
In luna ianuarie am pornit intr-o calatorie magica. Primul indiciu pe care l-am gasit pe harta catre Zana Verde Fluturas a fost capace de PET.  In februarie am aflat cel de-al doilea indiciu: aripi de fluturas si ne-am lasat purtati pe ele catre urmatorul popas de pe harta. Ne place foarte mult sa calatorim si sa descoperim impreuna, dar, in acelasi timp, sa creionam povesti personalizate, unice!
Este momentul sa aflam care este cel de-al treilea indiciu:

" Ce este praful magic? Este praf... este pulbere... este vizibil sau invizibil? Sau poate ca praful magic, pentru unele zane, sunt mici comori pe care le folosesc in atelier pentru lucru... pentru alte zane poate fi chiar faina, sau alt ingredient din bucatarie... Sau poate sunt margelute.. sau creioane... sau vreo colectie de fotografii / vederi la vederea carora zana pur si simplu prinde aripi :).
Dar tolba ce e?.... Abia asteptam sa ne descoperim pe parcursul acestei provocari tolba pentru praful magic ;). "
 *Multumim tuturor zanutelor bune care au scos din tolba lor primele 6 indicii si i le-au oferit broscutei Inlinkz pentru a face aventura si mai palpitanta! Odata cu tema 44 se va publica si lista aleasa de broscuta si o veti putea verifica aici.
Incepand cu tema#39 vom lucra si noi in acelasi timp cu participantii. Vom adauga lucrarile noastre pe parcurs, de indata ce le finalizam :). O adevarata aventura!!! :D
Cum ne-am imaginat noi transformarea Tolba pentru praful magic: 
Premii:
Premiile din aceasta luna sunt oferite de Dana (Stele pe perete) si si Adriana Alexandru  (Arta si Creativitate ) - premiu care va fi expediat de catre Oana (DulceaMeaCasa). Primul premiu va fi oferit prin tragere la sorti automata - de catre broscuta Inlinkz, al doilea in urma jurizarii. Mult bafta!
1. Premiul oferit de Dana (Stele pe perete):
  
Kit cu Fluturasi. Acesta include:
-baza de felicitare din carton
-1 panouri pentru felicitare impriat cu fluturi 
-15 fluturi decupati din carton imprimat sau uni
- panglica imprimata cu flututri (aproximativ 20cm)
-3 embellishments
-20 de pernute dublu-adezive
-plic
Materialele incluse pot fi utilizate pentru mai mult de o felicitare sau pentru orice proiect scrap-art.


2. Premiul oferit de Adriana Alexandru  (Arta si Creativitate ):


O revista in limba italiana cu multe proiecte handmade, oferita de Adriana: Abellirre Casa.
Acest premiu care va fi expediat de catre Oana (DulceaMeaCasa).

  Va multumim mult pentru sustinere :) !!!

Pe pagina reguli de participare din meniul blogului gasiti regulamentul detaliat - va rugam sa il cititi cu atentie pentru ca mai jos este doar un rezumat:
  • Tema #41 va provoaca sa realizati respectand principiul 3R si 1O [redu-refoloseste-recicleaza original] un proiect nou pe tema  "Tolba pentru praful magic".
  • Puteti participa cu un singur proiect care sa respecte principiul 3R si 1O. Alte creatii pe aceeasi tema pot fi inscrise ulterior in Rubrica Ati pierdut o provocare.  
  • Pentru a va inscrie realizati un articol in care sa prezentati creatia voastra (noua, realizata pentru provocare) pe blogul personal, sau trimiteti-ne o fotografie cu creatia daca nu aveti blog si va vom inscrie noi in concurs.
  • Va recomandam sa va semnati lucrarile - sa incurajam drepturile de autor!
  • Concursul se desfasoara in perioada 1-25 a fiecarei luni. pana la sfarsitul lunii creatiile voastre vor fi admirate in galeria de creatii si vom afla premiantii. 
  • Pentru orice nelamurire va rugam sa ne scrieti pe mail:  
  • nu este chiar o regula, dar ne-am bucura daca dupa ce va inscrieti ne-ati lasa si un comentariu!

3 comentarii: