vineri, 11 martie 2016

Misiunea #3 - " Artistic Vision Board"

Buna!
Cea de-a treia misiune pe care va invitam sa urmam impreuna este urmare a listei cu propuneri de teme alcatuita de voi :).


Misiunea #3 Artistic Vision Board
Organizare! Da... atunci cand ai lucrurile pus in asa masura incat sa le poti vedea clar si sa stii ce ai de facut si ideile nu se mai pierd prin agenda. Pentru ca regele organizarii este maria sa Vision Board-ul.
Ei bine iata ce trebuie sa faceti:
1.Realizati un tutorial care sa prezinte fie cum putem realiza un vision board din materialele pe care le avem la dispozitie, fie cum putem trannsforma unul deja existent pentru a-l personaliza si adapta nevoilor personale.
2.Pozele incercati sa le realizati pe fundal cat mai putin incarcat si cat mai clare. Nu adaugati watermark (semnatura) pe ele. Sa surprinda pasii cat mai explicit.
3.Trimiteti pozele  insotite de text (in word sau direct in mail) - scrieti denumirea pozei unde ar urma sa fie inserata in tutorial pe adresa de mail: provocariverzi[@]gmail[.]com
4.Nu uitati sa precizati adresa blogului vostru, sau a paginii de facebook. Vom adauga credit pentru fiecare tutorial. Scrieti si cateva cuvinte despre voi si proiectul vostru (1-2 paragrafe).
5.Nu publicati tutorialul pe blogul vostru pana la finalizarea misiunii. Il veti putea publica desigur si la voi pe blog, cu mentiunea ca a fost realizat pentru Misiunea #3 - " Artistic Vision Board"  - de pe provocari Verzi. Nu uitati cand faceti acest lucru sa ne anuntati pentru a adauga link catre respectivul articol.
Perioada de participare:
Misiunea se desfasoara incepand cu 11 martie. Ultima zi in care se pot inscrie tutoriale este 30 noiembrie (22:00).
Mentiuni
Tutorialul va putea fi publicat la voi pe blog, dar nu si pe alte bloguri.
Puteti participa cu oricate tutoriale doriti.
Pe site-ul Provocari Verzi vom publica doar un "colaj" al tutorialului participant, tutorialul intreg putand fi citit in culegerea e-book.
Culegerea e-book va putea fi achizitionata de prietenii Provocarilor Verzi care nu au participat la Misiune, doar folosind stelute.
Premii *:
Toti participantii vor primii colectia completa de tutoriale intr-o culegere e-book si diplome fiti diferenta!
Fiecare tutorial realizat si inscris in misiune va aduce cate 5 stelute (in afara de primele 3 clasate).
Cel mai interesant tutorial va aparea pe coperta si va aduce 25 de stelute, un interviu cu autorul (publicat si in e-book) si un premiu surpriza. Urmatoarele doua clasate vor primi 15, respectiv 10 stelute. 
Toate tutorialele inscrise la cele 4 misiuni vor participa la o tragere la sorti speciala in care Broscuta Inlinkz va desemna castigatorii, odata finalizata si ce-a de-a patra misiune.
Premiile vor fi 4 si constau in: reviste de hobby (decoratiuni realizate in diferite tehnici) si hartii pentru decoupage- oferite de Adriana, Arta si Creativitate.
Multa Bafta!!
Pentru intrebari ne gasiti pe adresa de mail - pe pagina CONTACT.


 * Premiile se acorda la finalul celei de-a treia misiuni cand se realizeaza si e-book-ul continand primele  3 misiuni verzi.

0 comments:

Trimiteți un comentariu