Reguli de participare


Bun venit pe blogul nostru! Pe aceasta pagina puteti gasi regulamentul provocarilor pe care le organizam. Va rugam sa il cititi cu atentie si sa il respectati, lucrarile care nu indeplinesc cerintele fiind descalificate.

Pentru inceput creati!
1. Lucrarea pe care o veti inscrie in concurs trebuie sa fie noua si sa respecte tema propusa. *
2. Va rugam sa cititi cu atentie cerintele temei pentru ca sunt specificate anumite materiale si tehnici care nu trebuie sa lipseasca din creatia voastra.

Ce trebuie sa faceti dupa ce ati finalizat creatia? 
3. Daca aveti blog/site realizati un articol. Precizati ca participa la provocare si nu uitati sa lasati si un link inapoi catre noi: www.provocariverzi.ro.Va multumim!
4. Daca nu aveti blog trimiteti fotografia pe mail ( provocariverzi[@]gmail[.]com) insotita de o scurta descriere. La subiect va rugam sa scrieti tema si numarul acesteia.*
* Va rugam sa trimiteti fotografia (poate fi si un colaj) in timp util, in ultima zi cu cel putin 2-3 ore inaintea de inchiderea colectiei inlinkz, deci cel tarziu la 15:00, pentru a putea fi procesata si a putea fi inscrisi in concurs. In acest caz veti primi pe adresa de mail confirmarea ca inscrierea voastra a fost validata. Daca nu primiti confirmarea va rugam sa verificati intai pe site in lista inlinkz (sa vedeti daca apareti) si in spam/bulk (sa vedeti daca nu cumva a ajuns mailul nostru acolo, in cazul in care va regasiti in lista). Noi confirmam de fiecare data inscrierile in concurs si primirea materialelor.

Cum va inscrieti?
5. Adaugati linkul articolului realizat (si nu adresa blogului) in colectia aflata la finalul articolului cu provocarea la care urmeaza sa participati apasand butonul albastru ADD LINK
Cum ar trebui sa arate linkul: http://numeblog.blogspot.com/anul/luna/numearticol.html

Stiti ce presupune dreptul de autor? Daca nu puteti afla de pe pagina "Intrebari Frecvente"
6. Va rugam sa respectati dreptul de autor si daca va inspirati in ceea ce realizati de undeva sa precizati acest lucru. 
7. Va rugam nu copiati lucrarile prezentate drept sursa de inspiratie si materialele prezentate pe acest blog.

Perioada de desfasurare si premii:
8. Concursul se desfasoara in perioada 1-25 a fiecarei luni. La incheierea inscrierilor castigatorul premiului oferit de sponsor  va fi extras automat de inlinkz. In perioada 26- penultima zi a lunii veti putea admira o galerie a creatiilor inscrise in concurs, iar in ultima zi a lunii veti putea afla top-ul realizat in urma votarii de catre juriu, premiantii primind insigne pentru blog, dar si premii constand in obiectele realizate de echipa noastra pentru a va servi drept inspiratie. 

Mai sunt nelamuriri?:)
9.  Pentru orice nelamurire va rugam sa ne scrieti pe mail: provocariverzi[@]gmail[.]com (renuntati la paranteze, acestea sunt folosite pentru evitarea spam-ul pe mail). 

In incheiere...
10. Nu este chiar o regula, dar ne-am bucura daca dupa ce va inscrieti ne-ati lasa si un comentariu!

* (Lucrarile mai vechi, sau daca aveti mai multe pe aceeasi tema vor putea fi inscrise la rubrica Ati pierdut o provocare imediat ce se finalizeaza tema in curs).

Update :
11. In cazul in care premiul castigat prin tragere la sorti nu este revendicat de catre castigator, sau acesta doreste sa il doneze, premiul va fi redirectionat de catre echipa provocarilor catre alte actiuni si activitati cu scop caritabil.