Bun venit pe site-ul Provocari Verzi!

Va invitam sa descoperim cu fiecare tema a provocarilor verzi solutii noi si originale de a recicla, refolosi (si astfel reduce tendinta "consumatorista") intr-un mod original. Ne vom obisnui cu colectarea selectiva, vom descoperi ca materia prima pentru creatii este uneori la indemana sub forma unor obiecte si materiale la care, in mod normal, poate nu ne-am fi gandit.
Incurajam un mod de viata sanatos, echilibrat!

Pentru a naviga pe site va invitam sa folositi meniul din dreapta, cautarea rapida sau arhiva blogului.

va multumim, 
Zanele Carpace


IUNIE 2017 Dragi prieteni, serviciul photobucket a anulat posibilitatea de a folosi fotografiile stocate la ei pe bloguri. De aceea ne vedem nevoie sa intrerupem activitatea pana vom gasi o solutie. Vom incerca sa gazduim fotografiile in alta parte. Acest lucru inseamna un volum de munca imens. vom incerca pana in toamna sa remediem problema. Zana Verde Fluturas si Steluta va vor astepta cu drag sa ne revedem cu bine, cu forte proaspete si idei frumoase!
Deasemenea va multumesc pentru intelege si sustinere in aceasta perioada plina de incercari. 
Cu drag,
Rux
August 2017: - din 1 sept (site-ul va reveni treptat la forma consacrata - fotografiile vor fi inlocuite pe parcurs, in functie de timpul liber disponibil; deasemenea premiile restante vor fi trimise cat mai curand, vom lua legatura cu voi inainte de expediere - din pacate nu am reusit sa recuperam toate fotografiile si acest lucru ne-a ingreunat activitatea. va multumim mult pentru intelegere si sustinere).

Martie 2018 - inca lucram la site. Ne revedem cat de curand. Nu uitati insa ca ne puteti trimite lucrarile voastre pe temele inca active din rubrica Ati pierdut o provocare. Este scrisa data la care expira de fapt colectia respectiva si vom adauga noi in lista lucrarile voastre. Ne puteti trimite adresa articolului pe mail :). Multumim!!!
 
Provocarea curenta:   
- CalenDAR 2018 si cateva ganduri


Felicitari calatoare:
 - in curand

Fiti Diferenta:
- noi episoade in curand

Sustinem:
- Sustine Provocari Verzi !
 
Temele din rubrica Ati pierdut o provocare active*:
- Tema #50 " Casuta de carton a Zanei "   (valabil pana pe 25 decembrie 2017 23:55)
mai multe teme aici.
* - la care puteti castiga premii in stelute.

Pentru a ne sustine activitatea poti prelua una dintre siglele Provocarilor Verzi pe pagina ta. Da-ne de stire si noi vom realiza o rubrica speciala cu lista (link-uri) sustinatorilor nostri!

Multumim!!
 

Pentru a copia codul: selectati-l dupa care folositi combinatia CTRL si C.

 

Pentru a copia codul: selectati-l dupa care folositi combinatia CTRL si C.

 *Puteti modifica dimensiunile siglelor dupa cum urmeaza: height="n" / width="n" - n poate lua valori incepand de la 150 pana la 250 (500 in cazul primului banner). Conditia pentru ca sigla sa isi pastreze proportiile normale este ca cele doua dimensiuni sa fie egale. pentru mai multe detalii ne puteti contacta pe mail.

Vrei sa ne sponsorizezi sau sa faci o donatie? 
Ne bucuram ca vrei sa ne sustii activitatea! Ne poti scrie la adresa de contact si iti vom povesti mai multe despre ce presupune sponsorizarea.
Sustine Provocari Verzi !
 

Credit si Copyright:

Provocari Verzi este un proiect realizat in colaborare de Copilarim (Rha si Rux), DulceaMeaCasa (Oana). Am colaborat cu RAMsMADE (Ramo) pana in ianuarie 2014.
Proiectul a aparut in 2012.
Structura, grafica si materialele prezentate ne apartin si nu pot fi copiate, sau republicate (integral/partial) fara acordul nostru. Acestea sunt protejate de dreptul de autor.
Toate materialele realizate de participantii la provocari, workshop-uri, felcitari calatoare, interviuri etc. sunt deasemenea protejate de dreptul de autor si se precizeaza de fiecare data sursa / autorul. Nu pot fi copiate fara acordul proprietarilor si al nostru.
Va multumim pentru ca respectati dreptul de autor si acordati credit atunci cand va inspirati in lucrarilor voastre!