Bun venit pe site-ul Provocari Verzi!

Va invitam sa descoperim cu fiecare tema a provocarilor verzi solutii noi si originale de a recicla, refolosi (si astfel reduce tendinta "consumatorista") intr-un mod original. Ne vom obisnui cu colectarea selectiva, vom descoperi ca materia prima pentru creatii este uneori la indemana sub forma unor obiecte si materiale la care, in mod normal, poate nu ne-am fi gandit.
Incurajam un mod de viata sanatos, echilibrat!

Pentru a naviga pe site va invitam sa folositi meniul din dreapta, cautarea rapida sau arhiva blogului.

va multumim, 
Zanele Carpace


 
Bine v-am regasit in 2024!
 
Provocarile curente*:   


.
Iar pentru restante sau mai multe lucrari pe  acelasi subiect gasiti un tabel special pe pagina A.P.O.P. - Ati pierdut o provocare -

PS: Si pe parcursul acestui an, vom lucra la site - va trebui sa inlocuim imaginile lipsa, sa actualizam informatiile, este un volum de lucru destul de maricel dar sper sa il finalizez cat de curand. 

Va asteptam cu drag si in Grupul de discutii de pe Facebook. Va puteti inscrie aici:  grupul ProvocariVerzi.

Pentru a ne sustine activitatea poti prelua una dintre siglele Provocarilor Verzi pe pagina ta. Da-ne de stire si noi vom realiza o rubrica speciala cu lista (link-uri) sustinatorilor nostri!

Multumim!!
 

Pentru a copia codul: selectati-l dupa care folositi combinatia CTRL si C.

 

Pentru a copia codul: selectati-l dupa care folositi combinatia CTRL si C.

 *Puteti modifica dimensiunile siglelor dupa cum urmeaza: height="n" / width="n" - n poate lua valori incepand de la 150 pana la 250 (500 in cazul primului banner). Conditia pentru ca sigla sa isi pastreze proportiile normale este ca cele doua dimensiuni sa fie egale. pentru mai multe detalii ne puteti contacta pe mail.

Vrei sa ne sponsorizezi sau sa faci o donatie? 
Ne bucuram ca vrei sa ne sustii activitatea! Ne poti scrie la adresa de contact si iti vom povesti mai multe despre ce presupune sponsorizarea.
Sustine Provocari Verzi !
 

Credit si Copyright:

Provocari Verzi este un proiect realizat in colaborare de Copilarim (Rha si Rux), Clubul Fateziei( Micaela) si  DulceaMeaCasa (Oana). Am colaborat cu RAMsMADE (Ramo) pana in ianuarie 2014.
Proiectul a aparut in 2012.
Structura, grafica si materialele prezentate ne apartin si nu pot fi copiate, sau republicate (integral/partial) fara acordul nostru. Acestea sunt protejate de dreptul de autor.
Toate materialele realizate de participantii la provocari, workshop-uri, felcitari calatoare, interviuri etc. sunt deasemenea protejate de dreptul de autor si se precizeaza de fiecare data sursa / autorul. Nu pot fi copiate fara acordul proprietarilor si al nostru.
Va multumim pentru ca respectati dreptul de autor si acordati credit atunci cand va inspirati in lucrarilor voastre!