sâmbătă, 28 noiembrie 2015

Sustine Provocari Verzi !

Buna dragi prieteni:).
Anul acesta am pornit intr-o aventura minunata impreuna! Este deja al patrulea an de cand cream povesti, in stilul 3R si 1O. Ne bucuram sa va avem alaturi si sa gasim impreuna solutii utile, sa dam curs provocarilor si sa ajutam, atunci cand putem.
Va multumim atat pentru participarea activa la provocari, cat si pentru sustinerea proiectului cu premii oferite la temele lunare ale Provocarilor Verzi.

Dupa cum spuneam la inceput, anul acesta am scris un nou capitol. In ianuarie am adus broscuta Inlinkz din nou in peisajul provocarilor, cu un cont platit. Acesta expira anul viitor, in ianuarie. Pentru a-l prelungi trebuie sa platim 20$/an, dar pana luni, 30 noiembrie, este o oferta speciala Black Friday, abonamentul pe un an fiind de 15$.

Later edit:  Ii multumim mult Micaelei pentru sprijin :D - broscuta Inlinkz ne va fi alaturi si in anul ce vine :)!! Datorita ei mai avem nevoie de aproape 1 $ pentru a putea prelungi abonamentul Inlinkz inca un an, beneficiind de oferta de 15$. Doar pana luni mai este valabila aceasta oferta.  
 

Plata se poate face prin paypal, asadar am creat deocamdata un "cont pusculita"* gestionat de Copilarim, in care se pot face donatii via paypal pentru a sustine activitatea provocarilor verzi. Pentru informatii va rugam sa ne contactati pe adresa de email: provocariverzi[@]gmail[.]com.
Este posibil ca in viitor sa existe doua conturi, pentru ca, dupa cum bine stiti, acest proiect este o colaborare frumoasa.


Ajutorul vostru este nepretuit. Toate fondurile vor fi folosite exclusiv pentru a sustine acest proiect, pentru a crea conditii optime de desfasurare a provocarilor si pentru a sustine, la randul nostru, diferite cauze umanitare. 

Fiecare donatie va primi drept multumire un mic dar, oferit din inima: o felicitare digitala personalizata / o felicitare handmade, sau un set de decoratiuni etc. Despre acestea veti putea citi in articole dedicate pe care le vom adauga periodic in colectia de mai jos:








In functie de miscarile efectuate lunar in pusculita (intrari / iesiri), vom prezenta in rubrica Sustine Provocari Verzi situatia pusculitei. Veti gasi articolele listate mai jos.

*Atentie, cand efectuati donatia prin paypal, alegeti I'm sending money to family or friends, pentru a nu plati taxe suplimentare. Eventual, daca aplicatia permite adaugarea unui mesaj, precizati donatie Provocari Verzi
Daca nu aveti paypal, si vreti totusi sa ne sustineti activitatea, va rugam sa ne contactati pe adresa de email: provocariverzi[@]gmail[.]com.

 

Situatia Pusculitei Verzi - via Copilarim (lista articole actualizate periodic):




0 comments:

Trimiteți un comentariu