joi, 29 septembrie 2016

Pusculita P.V. #03

 
Sustine Provocari Verzi ! a fost lansat in noiembrie 2015.  Micaela ne-a fost alaturi si, datorita ei, pentru un an de zile, am putut folosi in continuare colectiile Inlinkz cu imagini si ajutorul de nadejde, simpatica Broscuta.
Multumim mult :)!!
Situatia Pusculitei Verzi - via Copilarim este asadar urmatoarea:
Suma din pusculita (Paypal) la acest moment (donatie noua in ianuarie - 5GBP de la Micaela pentru premiile acordate la viitoarele provocari, care va fi redirectionata pentru Inlinkz), plus ceea ce ramasese in cont dupa prelungirea abonamentului Inlinkz). Plus o noua donatie de 5Eur luna aceasta. Multumim mult, Micaela!!! :D
Urmatoarea scadenta la Inlinkz va fi in noiembrie 2016 - cand, daca se pastreaza traditia, am putea beneficia de o reducere de 25% de Black Friday. Din pacate nu mai exista varianta originala de abonament pe un an de zile (abonamentul intreg era de 20$ / an). Asadar nu avem siguranta ca vom mai obtine acea reducere. :( Totusi incercam sa avem macar suma de 20$ disponibila pentru a putea fi pregatiti in cazul in care vom avea vreo oferta atunci.


 
Daca doriti sa ne sustineti activitatea donand prin paypal, puteti citi cum este posibil acest lucru aici: Sustine Provocari Verzi !
Nu uitati sa vizitati si prima Expozitie S.P.V. #01 "Colectia Ciupercute".  Mai sunt disponibile inca 2 seturi de ciupercute :).

Ajutorul vostru este nepretuit. Toate fondurile vor fi folosite exclusiv pentru a sustine acest proiect, pentru a crea conditii optime de desfasurare a provocarilor si pentru a sustine, la randul nostru, diferite cauze umanitare (in cazul acesta va vom cere acordul). 
Fiecare donatie va primi drept multumire un mic dar, oferit din inima: o felicitare digitala personalizata / o felicitare handmade, sau un set de decoratiuni etc. Deasemenea, fiecare donatie de cel putin 3 euro va fi considerata bilet la tombola de Anul Nou :), despre care vom povesti mai multe in luna octombrie.(tombola nu se va mai desfasura din lipsa de participanti, dar vom recompensa cele doua donatii primite :P).

Multumim mult pentru sustinere!! Voi faceti posibila o navigare mai usoara pe site, tragere la sorti automata si, practic, cresterea si trasformarea cat mai frumoasa a acestui proiect.

0 comments:

Trimiteți un comentariu