luni, 30 ianuarie 2017

Pusculita P.V. #05


Sustine Provocari Verzi ! a fost lansat in noiembrie 2015. Multumita Micaelei si Suzanei putem folosi in continuare colectiile Inlinkz cu imagini si ajutorul de nadejde, simpatica Broscuta.
Multumim mult :)!!
 
Dupa cum bine stiti, pusculita Provocari Verzi a fost sustinuta de la bun inceput de proiectul Copilarim. Am multumim de fiecare data pentru ajutor printr-o creatie care speram ca v-a adus multa bucurie. Daca vreti sa ne sustineti activitatea, pentru a permite ambelor proiecte sa poata folosi in continuare serviciul Inlinkz o puteti face printr-o donatie Paypal, care va fi desigur rasplatita cu o amintire frumoasa. Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie pe adresa de mail :).

In acest moment mai sunt disponibili banuti pentru plata taxei inlinkz in urmatoarele 4 luni ( 3 pentru Copilarim si 4 pentru Provocari Verzi) - adica echivalentul a 7 rate de abonament.
Pana acum, din suma totala (care ajungea pentru 12 taxe), am acoperit abonamentul in urmatoarele luni:
Copilarim: 28 octombrie, 29 decembrie 2016,  29 ianuarie 2017


Provocari Verzi: 27 decembrie 2016, 27 ianuarie 2017


Pagina principala a pusculitei este: Sustine Provocari Verzi !
Expozitiile realizate pana acum:
- Expozitie S.P.V. #01 "Colectia Ciupercute".  Mai sunt disponibile inca 2 seturi de ciupercute :).
- in februarie urmeaza sa adaugam inca doua expozitii


Ajutorul vostru este nepretuit. Toate fondurile vor fi folosite exclusiv pentru a sustine acest proiect, pentru a crea conditii optime de desfasurare a provocarilor si pentru a sustine, la randul nostru, diferite cauze umanitare (in cazul acesta va vom cere acordul).
Fiecare donatie va primi drept multumire un mic dar*, oferit din inima si creat cu mult drag si atentie: o felicitare digitala personalizata / o felicitare handmade,  un set de decoratiuni, un model de hainuta crosetata pentru papusa etc. in functie, desigur, de suma primita in dar. 

Multumim mult pentru sustinere!! Voi faceti posibila o navigare mai usoara pe site, tragere la sorti automata si, practic, cresterea si trasformarea cat mai frumoasa a acestui proiect.

0 comments:

Trimiteți un comentariu