duminică, 1 ianuarie 2017

Tema # 51 " Origami - Semn de Carte "

Buna!!
Anul acesta Provocari Verzi implineste cinci ani pe 1 februarie :). Am scris multe povesti impreuna, dar de doi ani am inceput o calatorie minunata. In 2015 ne-am pregatit atelierele, pentru ca in 2016 sa pornim pe urmele Zanei Verde Fluturas. In 2017 o vom avea alaturi, (re)descoperind prin ochii ei lucrul creativ, tehnici de lucru diferite si cum putem transforma lucrurile in ceva deosebit, folositor si care ne aduce bucurie.


"Zana Verde Fluturas s-a instalat comod in noua ei casuta. Citeste de zor carti, pentru a afla cat mai multe lucruri despre lumea noastra. Ii trebuie un semn de carte si, pentru ca si-a propus in fiecare luna sa invete cate ceva nou, isi doreste ca semnul de carte sa contina si un strop de origami in el. Stropul ales de Zana va fi o steluta, pentru ca cea mai buna prietena a ei este, ati ghicit, o STELUTA.
Bineinteles, Zana vrea sa respectam principiul 3R si 1O. Sa ne apucam deci de treaba
si iarna sa ne inspire sa cream cele mai frumoase semne de carte."
 
Lucrarile noastre pe tema " Origami - Semn de carte ":

Viziteaza blogul Oanei - DulceaMeaCasa-
Viziteaza blogul lui Rha si  Rux - Copilarim-
Viziteaza blogul lui Rha - Copilarim-
Viziteaza blogul lui Rux - Copilarim-

Premii:
Premiile din aceasta luna sunt oferite de Adriana Alexandru  (Arta si Creativitate ) si Micaela G. (Clubul Fannteziei) si vor fi expediate de catre Oana (DulceaMeaCasa) si Rux (Copilarim).
Primul premiu va fi oferit prin tragere la sorti automata - de catre broscuta Inlinkz, al doilea in urma jurizarii.

1. O hartie de decupaj oferita de Adriana Alexandru  (Arta si Creativitate ):


 2. O stampila datiera oferita de Micaela G. (Clubul Fannteziei). Aceasta va fi insotita de un orar / organizator Provocari Verzi si un set format din cinci semne de carte Copilarim din partea lui Rux.
Premiu suplimentar: Premii suplimentare Provocari Verzi 2017 - part I
 

Va multumim mult pentru sustinere :) !!!


Pe pagina reguli de participare din meniul blogului gasiti regulamentul detaliat - va rugam sa il cititi cu atentie pentru ca mai jos este doar un rezumat:
  • Tema #51 va provoaca sa realizati respectand principiul 3R si 1O [redu-refoloseste-recicleaza original] un proiect nou pe tema  " Origami - Semn de Carte ".
  • Puteti participa cu un singur proiect care sa respecte principiul 3R si 1O. Alte creatii pe aceeasi tema pot fi inscrise ulterior in Rubrica Ati pierdut o provocare.  
  • Pentru a va inscrie realizati un articol in care sa prezentati creatia voastra (noua, realizata pentru provocare) pe blogul personal, sau trimiteti-ne o fotografie cu creatia daca nu aveti blog si va vom inscrie noi in concurs.
  • Va recomandam sa va semnati lucrarile - sa incurajam drepturile de autor!
  • Concursul se desfasoara in perioada 1-25 a fiecarei luni. pana la sfarsitul lunii creatiile voastre vor fi admirate in galeria de creatii si vom afla premiantii. 
  • Pentru orice nelamurire va rugam sa ne scrieti pe mail:  
  • nu este chiar o regula, dar ne-am bucura daca dupa ce va inscrieti ne-ati lasa si un comentariu!


Un comentariu: