luni, 29 mai 2017

Pusculita P.V. #08


Sustine Provocari Verzi ! a fost lansat in noiembrie 2015. Multumita Micaelei si Suzanei putem folosi in continuare colectiile Inlinkz cu imagini si ajutorul de nadejde, simpatica Broscuta.
Multumim mult :)!!
 
Dupa cum bine stiti, pusculita Provocari Verzi a fost sustinuta de la bun inceput de proiectul Copilarim. Am multumim de fiecare data pentru ajutor printr-o creatie care speram ca v-a adus multa bucurie. Daca vreti sa ne sustineti activitatea, pentru a permite ambelor proiecte sa poata folosi in continuare serviciul Inlinkz o puteti face printr-o donatie Paypal, care va fi desigur rasplatita cu o amintire frumoasa. Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie pe adresa de mail :).

In acest moment nu mai sunt disponibili banuti pentru plata taxei inlinkz. Adica abonamentul nostru mai este valabil doar pana in luna iunie, inclusiv.
Ultima luna care va beneficia de abonament va fi deci iunie. 😟

Pana acum, din suma totala (care ajungea pentru 12 taxe), am acoperit abonamentul in urmatoarele luni:
Copilarim: 28 octombrie, 29 decembrie 2016, 29 ianuarie 2017, 28 februarie, 29 martie, 29 aprilie




Provocari Verzi: 27 decembrie 2016, 27 ianuarie 2017, 27 februarie* , 1 aprilie (decalata de pe 27 martie), 2 mai (decalata de pe 27 aprilie), 27 mai





* taxa din februarie din donatia noua de la Micaela :). Multumim!!
Pagina principala a pusculitei este: Sustine Provocari Verzi !
Expozitiile realizate pana acum:
- Expozitie S.P.V. #01 "Colectia Ciupercute".  Mai sunt disponibile inca 2 seturi de ciupercute :).
- Expozitie S.P.V. #02 "Colectia AmiguDolls" (realizate drept multumire pentru donatii cu valoare mai mare de 10E)
- Expozitie S.P.V. #03 "Colectia AmiguDolls Zana Verde Fluturas" (disponibile 3 papusele, pentru donatii viitoare)


Ajutorul vostru este nepretuit. Toate fondurile vor fi folosite exclusiv pentru a sustine acest proiect, pentru a crea conditii optime de desfasurare a provocarilor si pentru a sustine, la randul nostru, diferite cauze umanitare (in cazul acesta va vom cere acordul).
Fiecare donatie va primi drept multumire un mic dar, oferit din inima: o felicitare digitala personalizata / o felicitare handmade, sau un set de decoratiuni etc.

Multumim mult pentru sustinere!! Voi faceti posibila o navigare mai usoara pe site, tragere la sorti automata si, practic, cresterea si trasformarea cat mai frumoasa a acestui proiect.

0 comments:

Trimiteți un comentariu