marți, 7 februarie 2017

Expozitie S.P.V. #02 "Colectia AmiguDolls"

Buna!! 
Februarie este luna Provocarilor Verzi. In 2012, pe 1, aparea prima noastra provocare. Anul acesta s-au implinit 5 ani de cand a inmugurit acest proiect, deja am intrat in cel de-al saselea si am ajuns la tema cu numarul 52.
La multi ani frumosi si creativi !!! šŸ’ššŸ’ššŸ’ššŸ’ššŸ’š





Aceasta este cea de-a doua expozitie S(ustine) P(rovocari) V(erzi) pe care o organizam si contine o colectie formata din trei papusele amigurmi create special pentru S.P.V. šŸ’š. 
Am pregatit cu mult drag, in atelierul Copilarim - drept multumire pentru sustinerea si increderea pe care ni le-ati acordat aceste trei papusele amigurumi. Astazi vi le prezentam (daca sunteti curiosi sa cititi mai multe informatii si sa vedeti mai multe poze, fiecare poza are link catre un articol dedicat papusicii respective) :

1. Zana Chibi - Mica Rux Amigurumi
- Papusica Chibi Rux Amigurumi (S.P.V.) -

- Papusica Chibi Rux Amigurumi (S.P.V.) -

2. Chibi Mica - Zanuta Amigurumi
- Mica (S.P.V) -
- Mica (S.P.V) -

3. Midi Amigurumi - Gheisa Ran
- Ran - Ghiesa Orhidee (S.P.V.) - part I  -
- Ran - Gheisa Orhidee (S.P.V.) - part II -

- Ran - Ghiesa Orhidee (S.P.V.) - part I  -
- Ran - Gheisa Orhidee (S.P.V.) - part II -


Aceasta expozitie este finalizata - in ideea ca papuselele nu sunt disponibile, au fost deja oferite drept multumire pentru donatiile primite, dar foarte curand veti putea (daca doriti) sa adoptati o Zana Verde Fluturas amigurumi, din colectia realizata special pentru Sustine Provocari Verzi si Copilarim.

Daca doriti sa ne sustineti proiectul, puteti afla mai multe informatii despre cum este posibil pe pagina  Sustine Provocari Verzi !
Daca aveti intrebari, nelamuri sau sugestii, nu ezitati sa ne scrieti pe adresa de mail a proiectului: provocariverzi[@]gmail[.]com :).


Actualizare:
- in colectia Expozitie S.P.V. #01 "Colectia Ciupercute" mai sunt disponibile doar 2 seturi a cate 3 ciupercute

0 comments:

Trimiteți un comentariu