sâmbătă, 4 februarie 2017

Felicitari Calatoare XV " Martisor"

Buna!!
Bine v-am regasit la prima editie a felicitarilor calatoare din acest an! Rubrica aceasta indragita a ajuns la editia cu numarul 15. 😍 
Adevarul este ca, din cand in cand, tare mult ne place sa gasim in cutia de scrisori o felicitare. Cu atat mai mult cu cat este lucrata de cel care a trimis-o, cu mult drag.
Iarna se pregateste sa isi ia cojoacele si sa plece in taramul ei de gheata. Pana in decembrie va fi in vacanta, se va odihni, pentru a reveni cu omat proaspat si alb! Noi ne bucuram de ultimele zile de iarna si ne pregatim sa intampinam primavara!

Iata si cerintele:
1. Tema acestei editii este " Martisor". Felicitarea va avea ca tema generala "martisorul ", vestitor al primaverii. Va asteptam cu drag sa ne bucuram impreuna de inca o editie a felicitarilor calatoare.
2. Pentru a va inscrie pur si simplu completati formularul de mai jos (cu numele, blogul* daca aveti si adresa de mail). La momentul inscrierii nu este nevoie sa fie gata felicitarea. Ea poate fi trimisa ulterior (vezi punctul 3).
*Daca nu aveti blog atunci puteti adauga adresa proiectului vostru de pe facebook, sau link catre acest articol.
3. Trimiteti, pe adresa de mail provocariverzi[@]gmail[.]com (fara paranteze) o poza** cu felicitarea voastra pana pe 24 februarie la ora 23:55 - cand se incheie inscrierile.

**Optional: Cand ne trimiteti poza puteti sa ne lasati si adresa la care urmeaza sa primiti voi felicitarea de la perechea voastra  - in cazul in care vreti sa se desfasoare mai repede ulterior procesul trimiterii.

Premii:

Pe 25 februarie, cand vom anunta perechile si vom publica galeria cu felicitari, vom afla si cine sunt cei trei castigatori ai celor trei premii oferite:
Premiul 1: O stampila digitala creata dupa desenul realizat special de Oana (DulceaMeaCasa) si 15 stelute verzi.


Premiile 2 si 3: Cate 10 stelute verzi.

Broscuta Inlinkz va alege automat cei trei participanti care urmeaza sa primeasca premiile si ordinea 1-2-3 va corespunde premiilor stampile-stelute-stelute.
Felicitarile noastre:

Din partea lui Rha - Copilarim

Din partea lui Rux - Copilarim
 





Mentiune: Felicitarea in sine, prin tema pe care am ales-o pentru prima editie a Felicitarilor Calatoare din acest an, va fi un vestitor al Primaverii, un Martisor. Daca vreti puteti insa adauga alaturi de felicitare si un snurulet simbolic. :)

0 comments:

Trimiteți un comentariu