duminică, 22 noiembrie 2015

Felicitari Calatoare X "Primii fulgi"

Buna!!
Bine v-am regasit la ultima editia a felicitarilor calatoare din acest an! Abia astept primii fulgi. Cand eram mica aveam un cantecel preferat:
"Fulgi de zapada se astern pe strada si ninge, ninge, ningeee!! Ninge, ninge, ningeee!!"
M-am gandit ca ar fi minunat sa ne trimitem un cer de fulgi de zapada anul acesta, in preajma Sarbatorilor de Iarna (Am inteles ca s-ar putea sa nu avem foarte multa ninsoare - sa o incurajam putin! :D).


Iata si cerintele:
1. Tema este "Primii Fulgi". Felicitarea va avea ca tema generala fulgii de zapada - va asteptam cu drag sa ne bucuram impreuna de inca o editie a felicitarilor calatoare.
2. Pentru a va inscrie pur si simplu completati formularul de mai jos (cu numele, blogul* daca aveti si adresa de mail). La momentul inscrierii nu este nevoie sa fie gata felicitarea. Ea poate fi trimisa ulterior (vezi punctul 3).
*Daca nu aveti blog atunci puteti adauga adresa proiectului vostru de pe facebook, sau link catre acest articol.
3. Trimiteti, pe adresa de mail provocariverzi[@]gmail[.]com (fara paranteze) o poza** cu felicitarea voastra pana pe 11 decembrie la ora 23:55 - cand se incheie inscrierile.

**Optional: Cand ne trimiteti poza puteti sa ne lasati si adresa la care urmeaza sa primiti voi felicitarea de la perechea voastra  - in cazul in care vreti sa se desfasoare mai repede ulterior procesul trimiterii.

Premii:

Pe 12 decembrie, cand vom anunta perechile si vom publica galeria cu felicitari, vom afla si cine sunt cei trei castigatori ai celor trei premii oferite:

1. Doua coli pentru decoupage oferite de Adriana  (Arta si Creativitate). Acest premiu va fi expediat de Oana - DulceaMeaCasa.

 
2. Un set format din 2 servetele cu tematica Sarbatorilor de Craciun si o pereche de cercei. Premiul este oferit de Adriana (Arta si Creativitate) si va fi expediat de Rux - Copilarim, alaturi de un orar Provocari Verzi.
3. O stampila digitala "Primii Fulgi" realizata de Rux - Copilarim.Broscuta Inlinkz va alege automat cei trei participanti care urmeaza sa primeasca premiile si ordinea 1-2-3 va corespunde premiilor stampile-stelute-stelute.
Felicitarile noastre:


0 comments:

Trimiteți un comentariu