marți, 29 noiembrie 2016

Pusculita P.V. #04

 
Sustine Provocari Verzi ! a fost lansat in noiembrie 2015.  Micaela ne-a fost alaturi si, datorita ei, pentru un an de zile, am putut folosi in continuare colectiile Inlinkz cu imagini si ajutorul de nadejde, simpatica Broscuta.
Multumim mult :)!! 
Situatia Pusculitei Verzi - via Copilarim PayPal este asadar urmatoarea:
Suma din pusculita (Paypal) la acest moment (donatie noua in ianuarie - 5GBP de la Micaela pentru premiile acordate la viitoarele provocari, care va fi redirectionata pentru Inlinkz), plus ceea ce ramasese in cont dupa prelungirea abonamentului Inlinkz). Plus o noua donatie de 5Eur in septembrie si una de 5Eur in octombrie . Multumim mult, Micaela!!! :D
In noiembrie ni s-a alaturat si Suzana  cu o surpriza de 20E. Multumim mult, Suzana!!!

Din pacate nu am primit niciun fel de oferta de BlackFriday sau posibilitatea de a achita pe intreg anul 2017 la Inlinkz. dar, la un calcul simplu 3x12=36, se pare ca anul ce vine este asigurat la Inlinkz! Yuppy!! Va multumim tare, tare mult!

Vom reveni in curand cu o noua expozitie S.P.V. Colectia AmiguDolls - in luma ianuarie, cu mititele create drept multumire pentru ajutorul vostru!

 
Daca doriti sa ne sustineti activitatea donand prin paypal, puteti citi cum este posibil acest lucru aici: Sustine Provocari Verzi !
 
Nu uitati sa vizitati si prima Expozitie S.P.V. #01 "Colectia Ciupercute".  Mai sunt disponibile inca 2 seturi de ciupercute :).


Ajutorul vostru este nepretuit. Toate fondurile vor fi folosite exclusiv pentru a sustine acest proiect, pentru a crea conditii optime de desfasurare a provocarilor si pentru a sustine, la randul nostru, diferite cauze umanitare (in cazul acesta va vom cere acordul).
Fiecare donatie va primi drept multumire un mic dar, oferit din inima: o felicitare digitala personalizata / o felicitare handmade, sau un set de decoratiuni etc.

Multumim mult pentru sustinere!! Voi faceti posibila o navigare mai usoara pe site, tragere la sorti automata si, practic, cresterea si trasformarea cat mai frumoasa a acestui proiect.

0 comments:

Trimiteți un comentariu