vineri, 4 noiembrie 2016

Felicitari Calatoare XIV " O Brad Frumos"

Buna!!
Bine v-am regasit la cea de-a patra editie a felicitarilor calatoare si ultima din acest an! Ne-am gandit ca ar fi tare frumos sa intram in atmosfera aceea plina de efervescenta, de bucurie, de speranta si veselie a Sarbatorilor de Iarna! Am ales ca tema bradutul de Craciun, cel vesnic verde (bradutul, desigur :P).
Va invitam deci sa sarbatorim impreuna apropierea Sarbatorilor de Iarna, si sa le intampinam in jurul copacului "ce frunza nu si-o pierde" :)!




Iata si cerintele:
1. Tema este "O Brad Frumos". Felicitarea va avea ca tema generala "bradul cel frumos, cu cetina tot verde" - va asteptam cu drag sa ne bucuram impreuna de inca o editie a felicitarilor calatoare.
2. Pentru a va inscrie pur si simplu completati formularul de mai jos (cu numele, blogul* daca aveti si adresa de mail). La momentul inscrierii nu este nevoie sa fie gata felicitarea. Ea poate fi trimisa ulterior (vezi punctul 3).
*Daca nu aveti blog atunci puteti adauga adresa proiectului vostru de pe facebook, sau link catre acest articol.
3. Trimiteti, pe adresa de mail provocariverzi[@]gmail[.]com (fara paranteze) o poza** cu felicitarea voastra pana pe 5 decembrie la ora 23:55 - cand se incheie inscrierile.

**Optional: Cand ne trimiteti poza puteti sa ne lasati si adresa la care urmeaza sa primiti voi felicitarea de la perechea voastra  - in cazul in care vreti sa se desfasoare mai repede ulterior procesul trimiterii.

Premii:

Pe 6 decembrie, cand vom anunta perechile si vom publica galeria cu felicitari, vom afla si cine sunt cei trei castigatori ai celor trei premii oferite:


Premiul 1: Doua servetele de decoupage cu tematica de iarna si un set de bijuterii oferite de Adriana Alexandru  (Arta si Creativitate ). Premiul va fi expediat de catre Rux - Copilarim, alaturi de un orar / organizator Provocari Verzi.



Premiile 2 si 3: Un set format din doua stampile digitale realizate de  Rux - Copilarim si cate 15 stelute.



Broscuta Inlinkz va alege automat cei trei participanti care urmeaza sa primeasca premiile si ordinea 1-2-3 va corespunde premiilor stampile-stelute-stelute.
Felicitarile noastre:








0 comments:

Trimiteți un comentariu