luni, 29 februarie 2016

Premiile temei #40 "Aripi de fluturas"

Buna :)!
Doar din patru in patru ani februarie are 29 de zile - si iata, petrecem un al doilea astfel de an impreuna. Cum trece timpul, parca acum se incheia prima provocare verde si iata-ne ajunsi la a 40-a (de fapt a 41-a daca o numaram si pe cea speciala de Paste;) ).

Luna aceasta, premiile au fost oferite de Dana (Stele pe perete) si Adriana Alexandru  (Arta si Creativitate ) - premiu care va fi expediat de catre catre Rux (Copilarim). Primul premiu va fi oferit prin tragere la sorti automata - de catre broscuta Inlinkz, al doilea in urma jurizarii.
1. Premiul oferit de Dana (Stele pe perete)
 Si broscuta Inlinkz a ales ca premiul sa mearga la... Creatii Manuale ! Felicitari :).
 2. Premiul oferit de Adriana Alexandru  (Arta si Creativitate ):

si 
Acest premiu care va fi expediat de catre Rux (Copilarim) si va mai contine  un orar cu zanele Provocari Verzi; un magnet si 3 pliante de la Patrula de Reciclare, din partea lui Rux.

Actualizare iunie 2016: Premiul trimis de Rux a fost suplimentat cu un set de decoratiuni ciupercute pentru flori, un servetel "Viel Gluck" (Mult Noroc :D), 2 mici martisoare din pluta si un cocor origami, din partea lui Rux si un set format din cinci servetele din partea Adrianei: model trandafiri, abstract verde, abstract pe negru, carti, abstract flori.In urma jurizarii iata cum arata podiumul:


Top 3:
1. Maria (Magic Activity)
2. Gianina si Dreamlannd
3. Suzana

Felicitari!! Va rugam sa preluati insigna :) de mai jos.
 
 

Felicitari Maria ! Premiul oferit de Adriana  va pleca catre tine!

 

II rugam pe castigatori sa ne contacteze pe mail pentru mai multe detalii ( provocariverzi[@]gmail[.]com ).

Pe curand!!! :D

2 comentarii:

  1. Felicitari tuturor participantelor si mai ales castigatoarelor, toate lucrarile au fost deosebit de frumoase! Mult spor si inspiratie mai departe!!! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa tot vedem lucrari atat de frumoase! Felicitari!
    O primavara frumoasa si creativa tuturor!

    RăspundețiȘtergere