joi, 4 februarie 2016

Felicitari Calatoare XI "Vestitorii Primaverii"

Buna!!
Bine v-am regasit la prima editie a felicitarilor calatoare din acest an! Nu mai este  mult si vine primavara - avem timp suficient sa o intampinam cu o felicitare :P!!

Iata si cerintele:
1. Tema este "Vestitorii Primaverii". Felicitarea va avea ca tema generala vestitorii primaverii - va asteptam cu drag sa ne bucuram impreuna de inca o editie a felicitarilor calatoare.
2. Pentru a va inscrie pur si simplu completati formularul de mai jos (cu numele, blogul* daca aveti si adresa de mail). La momentul inscrierii nu este nevoie sa fie gata felicitarea. Ea poate fi trimisa ulterior (vezi punctul 3).
*Daca nu aveti blog atunci puteti adauga adresa proiectului vostru de pe facebook, sau link catre acest articol.
3. Trimiteti, pe adresa de mail provocariverzi[@]gmail[.]com (fara paranteze) o poza** cu felicitarea voastra pana pe 24 februarie la ora 23:55 - cand se incheie inscrierile.

**Optional: Cand ne trimiteti poza puteti sa ne lasati si adresa la care urmeaza sa primiti voi felicitarea de la perechea voastra  - in cazul in care vreti sa se desfasoare mai repede ulterior procesul trimiterii.

Premii:

Pe 25 februabrie, cand vom anunta perechile si vom publica galeria cu felicitari, vom afla si cine sunt cei trei castigatori ai celor trei premii oferite:

Premiul 1: Un set format din 2 servetele [unul cu inimioare, celalalt cu ghiocei] si un set de bijuterii format din: o pereche de cercei si o bratara. Premiul este oferit de Adriana (Arta si Creativitate) si va fi expediat de Rux - Copilarim, alaturi de un orar Provocari Verzi si un magnet & 3 pliante - unul penru voi si doua pentru prieteni  - de la Patrula de Reciclare, din partea lui Rux [ le puteti vedea aici].

Actualizare iunie 2016: Premiul trimis de Rux a fost suplimentat si va mai contine: un set de decoratiuni ciupercute pentru flori, un servetel "Viel Gluck" (Mult Noroc), un mic Martisor realizat pe pluta si un cocor origami, din partea lui Rux si un set format din cinci servetele din partea Adrianei: cu inimioare, cu margarete, cu trandafiri si doua cu flori de mar.



Premiile 2 si 3: Un set format din patru stampile digitale realizate de Oana- DulceaMeaCasa si cate 15 stelute.


Broscuta Inlinkz va alege automat cei trei participanti care urmeaza sa primeasca premiile si ordinea 1-2-3 va corespunde premiilor stampile-stelute-stelute.
Felicitarile noastre:







0 comments:

Trimiteți un comentariu