luni, 1 februarie 2016

Tema #40 "Aripi de fluturas"

Buna!!
In luna ianuarie am pornit intr-o calatorie magica. Primul indiciu pe care l-am gasit pe harta catre Zana Verde Fluturas a fost capace de PET. Ne place foarte mult sa calatorim si sa descoperim impreuna, dar, in acelasi timp, sa creionam povesti personalizate, unice!

Este momentul sa aflam care este cel de-al doilea indiciu:


"Pe harta nisipie care duce catre Zana, un nou indiciu ni se arata: Aripi de Fluturas. Sa fie oare vorba de o pereche de aripi de care zana are mare nevoie? Sau poate despre o decoratiune inspirata de aceste creaturi gingase.... Cine stie? 
Anul trecut pot doar sa va spun ca am gasit un fluturas in balcon. Speram sa se odihneasca dar... atunci cand am deschis geamul am realizat ca nu era asa. I-am facut un culcus frumos si il admir in fiecare zi... in somnu-i linistit: 

http://www.blog.copilarim.ro/2015/11/miercurea-fara-cuvinte-fost-odata-un.html


Oare cum vom continua povestea? Si cum vom interpreta indiciul?"

 *Multumim tuturor zanutelor bune care au scos din tolba lor primele 6 indicii si i le-au oferit broscutei Inlinkz pentru a face aventura si mai palpitanta! Odata cu tema 44 se va publica si lista aleasa de broscuta si o veti putea verifica aici.
Incepand cu tema#39 vom lucra si noi in acelasi timp cu participantii. Vom adauga lucrarile noastre pe parcurs, de indata ce le finalizam :). O adevarata aventura!!! :D
Cum ne-am imaginat noi transformarea Capacelor de PET:

Copilarim: Aripi de fluture - Coperta


 
Premii:
Premiile din aceasta luna sunt oferite de Dana (Stele pe perete) si Adriana Alexandru  (Arta si Creativitate ) - premiu care va fi expediat de catre Rux (Copilarim). Primul premiu va fi oferit prin tragere la sorti automata - de catre broscuta Inlinkz, al doilea in urma jurizarii. Mult bafta!
1. Premiul oferit de Dana (Stele pe perete):

Kit cu Fluturasi. Acesta include:
-baza de felicitare din carton
-1 panouri pentru felicitare impriat cu fluturi 
-15 fluturi decupati din carton imprimat sau uni
- panglica imprimata cu flututri (aproximativ 20cm)
-3 embellishments
-20 de pernute dublu-adezive
-plic
Materialele incluse pot fi utilizate pentru mai mult de o felicitare sau pentru orice proiect scrap-art.


2. Premiul oferit de Adriana Alexandru  (Arta si Creativitate ):




Un set format din doua servetele (cele din imagine) si un set de bijuterii format din cercei si bratara. Premiul este oferit de Adriana - Arta si Creativitate.
Acest premiu care va fi expediat de catre Rux (Copilarim) si va mai contine  un orar cu zanele Provocari Verzi. Deasemenea veti primi si un magnet si 3 pliante - unul penru voi si doua pentru prieteni  - de la Patrula de Reciclare, din partea lui Rux [ le puteti vedea aici].


Actualizare iunie 2016: Premiul trimis de Rux a fost suplimentat cu un set de decoratiuni ciupercute pentru flori, un servetel "Viel Gluck" (Mult Noroc :D), 2 mici martisoare din pluta si un cocor origami, din partea lui Rux si un set format din cinci servetele din partea Adrianei: model trandafiri, abstract verde, abstract pe negru, carti, abstract flori.




 Va multumim mult pentru sustinere :) !!!

Pe pagina reguli de participare din meniul blogului gasiti regulamentul detaliat - va rugam sa il cititi cu atentie pentru ca mai jos este doar un rezumat:
  • Tema #40 va provoaca sa realizati respectand principiul 3R si 1O [redu-refoloseste-recicleaza original] un proiect nou pe tema  "Aripi de Fluturas".
  • Puteti participa cu un singur proiect care sa respecte principiul 3R si 1O. Alte creatii pe aceeasi tema pot fi inscrise ulterior in Rubrica Ati pierdut o provocare.  
  • Pentru a va inscrie realizati un articol in care sa prezentati creatia voastra (noua, realizata pentru provocare) pe blogul personal, sau trimiteti-ne o fotografie cu creatia daca nu aveti blog si va vom inscrie noi in concurs.
  • Va recomandam sa va semnati lucrarile - sa incurajam drepturile de autor!
  • Concursul se desfasoara in perioada 1-25 a fiecarei luni. pana la sfarsitul lunii creatiile voastre vor fi admirate in galeria de creatii si vom afla premiantii. 
  • Pentru orice nelamurire va rugam sa ne scrieti pe mail:  
  • nu este chiar o regula, dar ne-am bucura daca dupa ce va inscrieti ne-ati lasa si un comentariu!




0 comments:

Trimiteți un comentariu