joi, 25 februarie 2016

Galeria de creatii - Felicitari Calatoare XI

Bine v-am regasit!
Prima editie a felicitarilor calatoare din acest an s-a incheiat! Astazi aflam care sunt perechile si cine ce a castigat :D.
Am folosit si de aceasta data random team generator pentru a stabili perechile. Iata si cum vor calatori felicitarile noastre:

Vestitorii primaverii vor calatori in urmatoarele perechi:
Oana - Maria
Suzana - Gianina

Nu degeaba articolul se numeste galeria de creatii. Sa admiram deci felicitarile pregatite de calatorie:
Maria - Magic Activity
 
Jurnal de familie - Gianina

Suzana - Floare de colt

Si din partea Provocari Verzi:

*Din motive medicale Dana a trebuit sa ia fortat o pauza de felicitari (multa multa sanatate draga noastra!). dar, daca va reusi in luna martie  revenire in forta, vom pune si noi inca o felicitare "la bataie" - din partea lui Rux si vom actualiza aceasta pagina. :P

Broscuta Inlinkz a hotarat ca premiile sa mearga catre:


*Premiul 1:
Suzana - Un set format din 2 servetele [unul cu inimioare, celalalt cu ghiocei] si un set de bijuterii format din: o pereche de cercei si o bratara. Premii oferite de Adriana  (Arta si Creativitate). Acest premiu va fi expediat de Rux - Copilarim, alaturi de un orar Provocari Verzi si un magnet & 3 pliante - unul penru voi si doua pentru prieteni  - de la Patrula de Reciclare, din partea lui Rux [ le puteti vedea aici].


Actualizare iunie 2016: Premiul trimis de Rux a fost suplimentat si va mai contine: un set de decoratiuni ciupercute pentru flori, un servetel "Viel Gluck" (Mult Noroc), un mic Martisor realizat pe pluta si un cocor origami, din partea lui Rux si un set format din cinci servetele din partea Adrianei: cu inimioare, cu margarete, cu trandafiri si doua cu flori de mar.


*Premiile 2 si 3: 
Gianina (Jurnal de Familie) si Maria (Magic Activity) -Un set format din patru stampile digitale realizate de Oana- DulceaMeaCasa si cate 15 stelute.

Felicitari !!
Ne bucuram ca am mai scris impreuna o fila din povestea felicitarilor calatoare! Nu ne mai ramane acum decat sa punem felicitarile la Posta cu un gand bun de vestitor de Primavara :)!!
Va asteptam cu drag si la urmatoarea editie! :D 
Pe curand :D 

3 comentarii:

  1. Ce galerie frumoasa!(e drept ma asteptam sa fie mai multe participari)Felicitari tuturor!
    Si multumesc broscutei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu :P. Dar nu-i nimic, e abia inceputul anului :D.
      Felicitari :D!!!

      Ștergere
  2. Frumoase felicitari! Are dreptate Gianina, mai multe participari ar fi insemnat mai multe zboruri calatoare...
    Multumesc broscutei!
    O seara excelenta!

    RăspundețiȘtergere