vineri, 1 aprilie 2016

Tema #42 " Mini Gradina "

Buna!!
In luna ianuarie am pornit intr-o calatorie magica. Primul indiciu pe care l-am gasit pe harta catre Zana Verde Fluturas a fost capace de PET.  In februarie am aflat cel de-al doilea indiciu: aripi de fluturas si ne-am lasat purtati pe ele catre urmatorul popas de pe harta. Pentru a calatori mai usor, in martie am facut rost de pulbere magica si o pastram in tolba.  Ne place foarte mult sa calatorim si sa descoperim impreuna, dar, in acelasi timp, sa creionam povesti personalizate, unice!

Este momentul sa aflam care este cel de-al patrulea indiciu:" Primavara este in toi! Verdele este in mare voga si am primit o noua misiune:
O mini gradina!!
Si putem sa o pregati de pe acum pentru a o gazdui pe Zana Verde Fluturas cand va veni sa ne viziteze!! :) 
Oare ce vom alege? Mici plantute suculente? Sau poate un mic pomisor la baza caruia se afla o bancuta, sau poate.... "

 *Multumim tuturor zanutelor bune care au scos din tolba lor primele 6 indicii si i le-au oferit broscutei Inlinkz pentru a face aventura si mai palpitanta! Odata cu tema 44 se va publica si lista aleasa de broscuta si o veti putea verifica aici.

Incepand cu tema#39 vom lucra si noi in acelasi timp cu participantii. Vom adauga lucrarile noastre pe parcurs, de indata ce le finalizam :). O adevarata aventura!!! :D

Cum ne-am imaginat noi transformarea Mini Gradina:

Cele doua cutii. (S11/52) 
Broderie si pictura textila pentru incepatori - „Buzunarel” 

Mini Gradina - Fii Creativ! (S12/52)

 
Premii:
Premiile din aceasta luna sunt oferite de Dana (Stele pe perete) si Oana (DulceaMeaCasa). Primul premiu va fi oferit prin tragere la sorti automata - de catre broscuta Inlinkz, al doilea in urma jurizarii. Mult bafta!

1. Premiul oferit de Dana (Stele pe perete):

 Kitul incude:
-baza de felicitare din carton
-2 panouri pentru felicitare (carton alb + hartie transparenta imprimata)
-3 trandafiri "blank" + 1 trandafir colorat
-5 embellishments
-20 de pernute dublu-adezive
-plic
Materialele incluse pot fi utilizate pentru mai mult de o felicitare sau pentru orice proiect scrap-art. 

2. Premiul oferit de Oana (DulceaMeaCasa):

- o stampila digitala "Primavara"

  Va multumim mult pentru sustinere :) !!!


Pe pagina reguli de participare din meniul blogului gasiti regulamentul detaliat - va rugam sa il cititi cu atentie pentru ca mai jos este doar un rezumat:
  • Tema #42 va provoaca sa realizati respectand principiul 3R si 1O [redu-refoloseste-recicleaza original] un proiect nou pe tema  "Mini gradina".
  • Puteti participa cu un singur proiect care sa respecte principiul 3R si 1O. Alte creatii pe aceeasi tema pot fi inscrise ulterior in Rubrica Ati pierdut o provocare.  
  • Pentru a va inscrie realizati un articol in care sa prezentati creatia voastra (noua, realizata pentru provocare) pe blogul personal, sau trimiteti-ne o fotografie cu creatia daca nu aveti blog si va vom inscrie noi in concurs.
  • Va recomandam sa va semnati lucrarile - sa incurajam drepturile de autor!
  • Concursul se desfasoara in perioada 1-25 a fiecarei luni. pana la sfarsitul lunii creatiile voastre vor fi admirate in galeria de creatii si vom afla premiantii. 
  • Pentru orice nelamurire va rugam sa ne scrieti pe mail:  
  • nu este chiar o regula, dar ne-am bucura daca dupa ce va inscrieti ne-ati lasa si un comentariu!

0 comments:

Trimiteți un comentariu