luni, 4 aprilie 2016

Felicitari Calatoare XII "De Paste"

Buna!!
Bine v-am regasit la cea de-a doua editie a felicitarilor calatoare din acest an! Timpul a trecut atat de repede! Suntem deja in cea de-a doua luna de primavara si in curand vom sarbatori Pastele.
Iata si cerintele:
1. Tema este "De Paste". Felicitarea va avea ca tema generala Sarbatoarea Pascala - va asteptam cu drag sa ne bucuram impreuna de inca o editie a felicitarilor calatoare.
2. Pentru a va inscrie pur si simplu completati formularul de mai jos (cu numele, blogul* daca aveti si adresa de mail). La momentul inscrierii nu este nevoie sa fie gata felicitarea. Ea poate fi trimisa ulterior (vezi punctul 3).
*Daca nu aveti blog atunci puteti adauga adresa proiectului vostru de pe facebook, sau link catre acest articol.
3. Trimiteti, pe adresa de mail provocariverzi[@]gmail[.]com (fara paranteze) o poza** cu felicitarea voastra pana pe 24 aprilie la ora 23:55 - cand se incheie inscrierile.

**Optional: Cand ne trimiteti poza puteti sa ne lasati si adresa la care urmeaza sa primiti voi felicitarea de la perechea voastra  - in cazul in care vreti sa se desfasoare mai repede ulterior procesul trimiterii.

Premii:

Pe 25 aprilie, cand vom anunta perechile si vom publica galeria cu felicitari, vom afla si cine sunt cei trei castigatori ai premiului special din aceasta editie.
Premii : O stampila digitala "Paste" realizata de Oana- DulceaMeaCasa.Broscuta Inlinkz va alege automat cei trei participanti care urmeaza sa primeasca premiul.

Felicitarile noastre:


2 comentarii: