vineri, 1 ianuarie 2016

Tema #39 "Capace de PET"

Bine te-am gasit 2016!!
Pornim intr-o noua aventura pe urmele Zanei Verde Fluturas!! Vom descoperi in spatele fiecarei teme cate un indiciu care, la final, ne va ajuta sa descifram misterul unui puzzle si sa o intalnim in sfarsit, pe zana. Daca veti rata o provocare o puteti recupera in rubrica Ati pierdut o provocare, sau puteti folosi stelutele verzi pentru a achizitiona piesa lipsa din puzzle.
Dar, pana atunci, am gasit harta si pornim la drum:


"Primul indiciu* - Capace de PET.
Mai mici sau mai mari, colorate sau nu - dopurile de PET. Oare in ce se vor transforma in urmatoarele 25 de zile? O adevarata provocare! 
Fie ca le veti folosi ca atare, sau le veti modifica, abia asteptam sa vedem rezultatul."

*Multumim tuturor zanutelor bune care au scos din tolba lor primele 6 indicii si i le-au oferit broscutei Inlinkz pentru a face aventura si mai palpitanta! Odata cu tema 44 se va publica si lista aleasa de broscuta si o veti putea verifica aici.
Incepand cu aceasta tema vom lucra si noi in acelasi timp cu participantii. Vom adauga lucrarile noastre pe parcurs, de indata ce le finalizam :). O adevarata aventura!!! :D
Cum ne-am imaginat noi transformarea Capacelor de PET:

Viziteaza blogul Oanei - DulceaMeaCasa-

Viziteaza blogul lui Rha - Copilarim-
Viziteaza blogul lui Rux - Copilarim-

 
Premii:
Premiile din aceasta luna sunt oferite de Dana (Stele pe perete) si Adriana Alexandru  (Arta si Creativitate ) - premiu care va fi expediat de catre Rux (Copilarim) . Primul premiu va fi oferit prin tragere la sorti automata - de catre broscuta Inlinkz, al doilea in urma jurizarii. Mult bafta!
1. Premiul oferit de Dana (Stele pe perete):



Kit cu zmeu
-baza de felicitare din carton
-2 panouri pentru felicitare: unul alb si unul decorat manual cu cerneluri distress 
-elemente pentru 2 zmeie (baze, triunghiuri, fundite)
-3 embellishment norisori
-20 de pernute dublu-adezive
-plic
Materialele incluse pot fi utilizate pentru mai mult de o felicitare sau pentru orice proiect scrap-art.

2. Premiul oferit de Adriana Alexandru  (Arta si Creativitate )


Un set format sin doua servetele cu ingerasi si o pereche de cercei inaripati. Premiul este oferit de Adriana - Arta si Creativitate.
Acest premiu care va fi expediat de catre Rux (Copilarim) si va mai contine  un orar cu zanele Provocari Verzi; un magnet si 2 pliante de la Patrula de Reciclare, din partea lui Rux.



Actualizare premiu:



Un set format din noua servetele imprimate si doua bratari. Premiul este oferit de Adriana - Arta si Creativitate.
Un servetel cu urarea Viel Gluck - Mult Noroc, un cocor origami si doua martisoare din pluta, din partea Copilarim.

Va multumim mult pentru sustinere :) !!!
Pe pagina reguli de participare din meniul blogului gasiti regulamentul detaliat - va rugam sa il cititi cu atentie pentru ca mai jos este doar un rezumat:
  • Tema #39 va provoaca sa realizati respectand principiul 3R si 1O [redu-refoloseste-recicleaza original] un proiect nou pe tema  "Capace de PET".
  • Puteti participa cu un singur proiect care sa respecte principiul 3R si 1O. Alte creatii pe aceeasi tema pot fi inscrise ulterior in Rubrica Ati pierdut o provocare.  
  • Pentru a va inscrie realizati un articol in care sa prezentati creatia voastra (noua, realizata pentru provocare) pe blogul personal, sau trimiteti-ne o fotografie cu creatia daca nu aveti blog si va vom inscrie noi in concurs.
  • Va recomandam sa va semnati lucrarile - sa incurajam drepturile de autor!
  • Concursul se desfasoara in perioada 1-25 a fiecarei luni. pana la sfarsitul lunii creatiile voastre vor fi admirate in galeria de creatii si vom afla premiantii. 
  • Pentru orice nelamurire va rugam sa ne scrieti pe mail:  
  • nu este chiar o regula, dar ne-am bucura daca dupa ce va inscrieti ne-ati lasa si un comentariu!




4 comentarii: