miercuri, 30 decembrie 2015

2015 - Povestea-

Anul 2015 se apropie cu pasi repezi de final! Noi ne apropiem de primul capitol al unei noi aventuri! Ne-am pregatit temeinic anul acesta pentru calatoria ce va urma! Sa ne reamintim insa cum s-a conturat tema, dupa tema, al 4-lea an de Provocari Verzi!


Va promiteam in ianuarie ca vom scrie impreuna o poveste anul acesta! Asa a fost! Povestea micului nostru atelier creativ - absolut toate temele s-au "invartit" in jurul acestei teme centrale, ca in jurul unui soare. Totul a inceput asa cum era firesc:


Am inceput prin a ne organiza - Tema #27 "Organizare - o tema care a adunat 7 participari in luna ianuarie si o a 8-a in rubrica Ati Pierdut o Provocare. Le puteti admira aici: Galeria de creatii "Organizare"Dupa ce am rezolvat "problema" organizarii si am creat spatii de depozitare ingenioase si utile, ne-am reintalnit in februarie cu o noua provocare - am creat o mascota care sa ne reprezinte pe noi, sau proiectul nostru: Tema #28 "Mascota".


Noi am ales sa transformam in mascote "simbolurile" care ne insotesc in avatare: un catelus, un fluturas si o floricica:


Deja locul de lucru arata mult mai bine, organizat si vesel. In luna februarie am vazut cum prind contur alte 5 mascote, iar in rubrica Ati Pierdut o Provocare s-au mai ivit inca 3 :)! Le gasiti aici: Galeria de creatii "Mascota".
 
In martie, intampinand primavara, ne-am decorat spatiul de lucru cu tablouri mixed media in spiritul anotimpului renasterii :) - Tema 29 "Tablou Mixed Media - Primavara" .


Incepand din martie, am hotarat impreuna cu Rha sa colaboram la proiectele pe care ar fi urmat sa le faca ea integral si sa incercam sa le finalizez eu in cea mai mare parte. :) Micutul N care se pregatea sa ni se alature in toamna avea nevoie de ea si avea grija sa ii reaminteasca tot timpul acest lucru. Hehe.


Zece lucrari minunate ne-au inveselit prima luna de primavara! O a 11-a s-a alaturat in rubrica Ati Pierdut o Provocare :). Le puteti admira aici: Galeria de creatii "Tablou Mixed Media - Primavara".

 
 Urmatorul pas l-am facut in aprilie si a fost - sa cream pusculita care sa ne sustina proiectul: Tema 30 "Pusculita".

Inca din 2012 am investit nu doar timp in acest proiect. L-am vazut cum creste, i-am facut cadouri mai mari sau mai mici, am creat premii, le-am trimis prin posta. Experienta acestor ani ne-a facut sa realizam inca o data cat de importanta este o pusculita! Daca se pune cate putin, cate putin deoparte, la finalul anului vom avea un buget mai mare sau mai mic pentru anul urmator:).

Ni s-au alaturat in aprilie doua proiecte. Un al treilea la Ati Pierdut o Provocare! Le puteti admira aici: Galeria de creatii "Pusculita".

 

In mai, soarele si natura ne-au chemat in gradina (dupa posibilitati - fiecare ne-am rasfatat micul spatiu verde din dotare, sau am creat unul special, pentru relaxare si incarcare cu energie pozitiva): Tema 31 "In gradina" .

"In gradina!" am creat un mic spatiu verde care sa ne aduca bucurie si sa ne incarce bateriile cu energie pozitiva. L-am decorat cu perdelute si suport cu floricele, pe care vanticelul de primavara le facea sa se unduiasca usor:

Ni s-au alaturat cinci proiecte superbe in mai si inca patru in rubrica Ati Pierdut o Provocare. Le puteti admira aici: Galeria de creatii "In gradina".

In prima luna de vara, iunie, am desenat, redevenind copii:  Tema #32 "Desenam pe..."
Ne-am rasfatat coltul creativ cu mici desene, realizate pe diverse "suprafete", cu diferite "ustensile". Si ne-am bucurat din to sufletul de rezultate!!

In iunie ne-am bucurat sa descoperim inca 4 lucrari pe aceasta tema. Iar la rubrica Ati Pierdut o Provocare s-a mai inscris inca un desen :). Le puteti admira aici: Galeria de creatii "Desenam pe..."
 
Ne-am bucurat de luna iulie, a lui cuptor, adapostiti de arsita de palarii de soare, iar pe cele vechi le-am refolosit creativ: Tema #33 "Palarii de soare".

Am creat si de aceasta data proiecte pe care sa le putem folosi in atelier, sau care sa aiba legatura cu acesta. :) 

In iulie ni s-au alaturat doua proiecte frumoase, urmate de un al treilea inscris ulterior, in rubrica Ati Pierdut o Provocare. Le puteti admira aici: Galeria de creatii "Palarii de soare".

 
In august ne-am pregatit pentru a intampina un nou anotimp, cu sortulete vesele si numai bune sa ne insoteasca in proiectele viitoare, in gospodarie, sau, de ce nu.. la scoala.


Provocarea s-a numit Tema #34 "Sortulet" si ne-a placut tare mult (ca sa nu mai spunem ca ne-am imbogatit garderoba cu sortulete vesele :D)!

Ni s-au alaturat in iulie doua lucrari, in timp ce in rubrica Ati Pierdut o Provocare s-a mai inscris ulterior inca un sortulet poznas. Le puteti admira aici: Galeria de creatii "Sortulet".

In prima luna din toamna, septembrie, am creat rame rame sau albume foto in care sa pastram amintiri dragi :) - Tema #35 "Rama/Album Foto".

Fotografiile surprind un moment si il pastreaza in timp. Ne uimesc in timp, descoperind in ele lucruri care poate ne-au scapat la momentul in care au fost realizate si ne fac sa zambim fetelor dragi pe care poate in realitate nu le mai putem vedea.


In septembrie ni s-au alaturat 3 lucrari, urmand ca in rubrica Ati pierdut o Provocare sa se mai inscrie inca una. Le puteti gasi aici: Galeria de creatii "Rama/Album Foto".
In cea de-a doua luna de toamna, octombrie, ne-am rasfatat cu perne care sa ne infrumuseteze locul de lucru si sa ne incalzeasca la propriu si / sau la figurat: Tema #36 "Perna".


Luna aceasta si-a facut aparitia si micutul N - cred ca la cata energie are ar fi lucrat si el o pernuta ;)). 

 
In octombrie s-au inscris trei pernute in colectie si galeria de creatii s-a mai imbogatit cu inca o pernuta din rubrica Ati Pierdut o Provocare. Iata le toate: Galeria de creatii "Perna".
A sosit si ultima luna de toamna -  noiembrie. Am "scris" o alt fel de pagina de jurnal - Tema #37 "Art Journal - Toamna".Trebuie sa ne infrumusetam si carnetelele/agendele in care ne notam proiecte si facem programari, nu?:) Toamna este un adevarat spectacol de culoare - deci am avut inspiratie din plin.

 
In noiembrie s-au alaturat provocarii 3 lucrari, urmate de o a patra, din rubrica Ati Pierdut o Provocare. Le puteti vedea aici: Galeria de creatii "Art Journal - Toamna".

Iata-ne ajunsi si la ultima luna din an: decembrie. Desigur, nu puteam lasa micul atelier neimpodobit! Si atunci ne-am gandit... ce ar fi sa ii daruim un brad verde?

Asa a aparut si Tema #38 "Bradul Verde", care a incheiat povestea prin care am incercat sa ne creionam frumos spatiul creativ.
In decembrie ne-au fost alaturi zece braduti superbi!! Speram sa nu ramana singurei in Galeria de creatii "Bradul Verde". :D
Din fericire exista Ati Pierdut o Provocare [APOP].

A fost un an PLIN de proiecte frumoase!! De Craciun am lansat o ultima provocare la care puteti sa va inscrieti aici: Craciun Fericit!!
Mai aveti timp pana maine, 31 decembrie - 11:55.
Ne-am bucura sa adaugati in lista sugestiile voastre. Veti face si mai interesanta aventura in care urmeaza sa pornim incepand din 1 ianuarie 2016!!! 
Pe curand!

0 comments:

Trimiteți un comentariu