miercuri, 1 aprilie 2015

Tema 30 "Pusculita"

Buna!!
Bine v-am regasit la cea de-a patra provocare a acestui an. Ne-am organizat, am creat o mascota care sa ne reprezinte pe noi, sau proiectul nostru... si am decorat spatiul de lucru!
Urmatorul pas este sa ne cream o "rezerva" care sa ne sustina proiectul: PUSCULITA!


" Orice proiect am demara avem nevoie de resurse care sa il sustina, pentru a merge mai departe, pentru a creste, pentru a ne ridica la nivelul asteptarilor...
Desi este dedicat ariei creative ce implica 3r (redu-refoloseste-recicleaza), Provocari Verzi a necesitat in decursul acestor ani investitii. Este un proiect non-profit, un proiect de suflet, dar nu este facut doar din "reciclare" :).
Domeniul a insemnat o investitie, premiile au insemnat investitii (multumim din suflet sponsorilor care s-au alaturat cu drag de fiecare data si ne-au sustinut), expozitiile de suflet (obiectele create pentru a fi donate) au insemnat deasemenea investitii... etc.
Asa ca o pusculita este foarte folositoare! :)
Va provocam sa realizati o pusculita - cea din imaginea de mai sus este realizata de Rha, la o provocare mai veche si s-a dovedit a fi foarte folositoare:P - in orice tehnica doriti si cu orice materiale, bineinteles, respectand principiul 3R si 1O. "

Iata ce am creat pornind de la tema propusa! Speram sa va inspire, sau cel putin sa va faceti o idee despre cum pot arata lucrari pe tema "pusculita:

Viziteaza blogul Oanei - DulceaMeaCasa

Viziteaza blogul lui Rha - Copilarim

Viziteaza blogul lui Rux - Copilarim


 
Premiile din aceasta luna sunt oferite de Suzana (Floare de colt)  si Ileana-Carmen (Hobbies):
1. Premiul oferit de Suzana.
"O mica casetuta de lemn, folosind un servetel de orez. Am lacuit-o cu acel lac ce are efect de crapare. Dimensiuni exterioare: 9cm x 5.5cm x 5cm."




2. Premiul oferit de Ileana-Carmen!!
Un set format din 10 fluturasi dragalasi.

Va multumim mult pentru suport :) !!!

Pe pagina reguli de participare din meniul blogului gasiti regulamentul detaliat - va rugam sa il cititi cu atentie pentru ca mai jos este doar un rezumat:
  • Tema #30 va provoaca sa realizati respectand principiul 3R si 1O [redu-refoloseste-recicleaza original] un proiect nou pe tema "Pusculita".
  • Puteti participa cu un singur proiect care sa respecte principiul 3R si 1O. Alte creatii pe aceeasi tema pot fi inscrise ulterior in Rubrica Ati pierdut o provocare.  
  • Pentru a va inscrie realizati un articol in care sa prezentati creatia voastra (noua, realizata pentru provocare) pe blogul personal, sau trimiteti-ne o fotografie cu creatia daca nu aveti blog si va vom inscrie noi in concurs.
  • Va recomandam sa va semnati lucrarile - sa incurajam drepturile de autor!
  • Concursul se desfasoara in perioada 1-25 a fiecarei luni. pana la sfarsitul lunii creatiile voastre vor fi admirate in galeria de creatii si vom afla premiantii. 
  • Pentru orice nelamurire va rugam sa ne scrieti pe mail:  
  • nu este chiar o regula, dar ne-am bucura daca dupa ce va inscrieti ne-ati lasa si un comentariu!

Nota: doar in luna aprilie, din motive tehnice, vom prelungi perioada de inscriere in concurs pana pe 29 aprilie, inclusiv!





0 comments:

Trimiteți un comentariu