miercuri, 15 aprilie 2015

Expozitia de suflet "Magarusii veseli"

Bine v-am regasit la o noua editie a expozitiilor de suflet!
Astazi va povestim despre doua donatii finalizate - realizate de Oana (DulceaMeaCasa)! Ne bucuram de fiecare data cand putem aduce un strop de alinare celor care au mare nevoie, trecand prin cumpene ale vietii. Va multumim pentru ca ne sunteti alaturi si va rugam sa ne urmariti in continuare, pentru ca pregatim si alte lucrusoare frumoase care pot aduce o raza de speranta (cat de mica).
Amandoua licitatiile au avut loc in luna martie si au avut ca protagonisti doi magarusi superbi, din material textil si un sortulet minunat.

Prima jucarie donata a fost magarusul de mai sus. Licitatia a avut loc pe facebook aici: Licitatie magarus pentru Cristi.
"Cristi , un baietel ce mi-a intrat la inima. Are sindromul Down si are nevoie de multe terapii: terapie logopedica, psihoterapie, terapie ocupationala, are nevoie de insotitor scolar...
Am cusut o jucarie-magarus din bumbac 100%, are 23x16 cm si e dorit de toti cei care l-au vazut."
Oana


Cea de-a doua licitatie a avut loc aici: Licitatie pentru David.
"David - Andrei, un pusti de 5 ani, luptator in viata aceasta cu toate greutatile: tetrapareza spastica, tahicardie parosistica, epilepsie, insuficienta renala, retard neuromotor, hidrocefalie interna.
Pe scurt: nu poate merge, vorbeste fff putin, urmeaza tratamente si terapii prescrise de medic ( nu toate compensate sau gratuite: tratament cu Depakine pentru crizele epileptice, Propranolon pt inima, Tanacan pure DHA).
Este iubit si ingrijit de parintii si sora sa si va invit sa ajutam si noi un pic, ce?...o farama... sustinand familia ( si mama in special) cu cat va pune Dumnezeu pe inima.
Eu am lucrat un magarus si un sortulet ( 30 x 35 cm) din bumbac 100%.
David urmeaza sa fie operat la picioare, deci e nevoie si de scutece in urmatoarele luni.
Curaj, baiete, curaj!"
Oana

Cine doreste sa il sustina pe David o poate face aici: RO14 CECE C00 194 624723 1911 cont deschis pe numele mamei lui David, Burlan Simona Mariana.


Pentru ca tot am povestit despre magarusi simpatici, numai buni de daruit, vreau sa va reamintesc ca si eu am in plan un magarus din fetru.( cititi aici despre Ana si despre magarus) Pana pe 27 aprilie, in cazul in care va doriti un astfel de magarus (va arata aproximativ ca cel bleu din imaginea de mai jos) imi puteti scrie pe adresa de mail si ... poate fi usor personalizat.


As vrea sa va anunt ca am retras papusica Ilenuta de la categoria donatii din motive personale.
Voi realiza insa o alta papusica care sper sa fie adoptata si sa o poata sustina pe micuta Ana. Detalii despre aceasta - cat de curand. Deja am lucrat un prototip (chiar doua) si mi se par muuuult mai potrivite ca model si "functionalitate" (atat pentru copii cat si pentru colectionari).
Rux




0 comments:

Trimiteți un comentariu