joi, 1 ianuarie 2015

Tema #27 "Organizare"

La multi ani!!! Bun venit 2015! Va dorim multa sanatate, creativitate si bucurii! :)
Sunteti pregatiti sa pornim intr-o noua aventura plina de provocari verzi? Anul acesta ne-am propus sa scriem impreuna o culegere de povesti! Iata si prima tema:



"Am intrat in al patrulea an de Provocari Verzi - parca mai ieri aparea ca idee, apoi in februarie 2012 lansam prima tema pe blog. 
Unul dintre visurile mele legate de acest proiect este de a crea o poveste interactiva sub forma unui joc. Cred ca in fiecare din cei trei ani dedicati acestui proiect pana acum am avut ceva de invatat si, cu bune si mai putin bune, fiecare dintre ei imi este drag. Anul acesta sper sa ne aduca mai aproape de voi. Imi doresc sa gasim timp sa evadam creativ in fiecare luna iar la finalul anului, cand vom trage linie, sa ne bucuram de ceea ce am reusit sa realizam.
Tema 27 se numeste organizare. Avem nevoie de un loc unde sa strangem ideile, materialele, creatiile pe care le vom realiza. Va provoc sa va creati un astfel de spatiu dedicat depozitarii creatiilor voastre. Fie ca este vorba despre amenajarea unui spatiu din casa ( etajera, debara etc.), spatii de depozitare (cutii, cosuri, suporturi din material textil etc) sau chiar traistute (in care pot fi depozitate diverse materiale) si lista poate continua, cred ca la inceput de drum / an toti avem nevoie din putina organizare. :)
Spor la creat!"
Rux
 
Iata ce am creat pornind de la tema propusa! Speram sa va inspire, sau cel putin sa va faceti o idee despre cum pot arata lucrari pe tema "organizare":
Viziteaza blogul Oanei - DulceaMeaCasa

Viziteaza blogul lui Rha - Copilarim

Viziteaza blogul lui Rux - Copilarim


 
Premiile vor fi in ton cu tema lunara - organizare: o agenda personalizata (tragere la sorti) si un organizator personalizat pentru creatia situata pe locul 1 in urma jurizarii. Acestea sunt realizate si oferite de Rux (Copilarim):


Organizator "Pretty Butterflies"

Pe pagina reguli de participare din meniul blogului gasiti regulamentul detaliat - va rugam sa il cititi cu atentie pentru ca mai jos este doar un rezumat:
  • Tema #27 va provoaca sa realizati respectand principiul 3R si 1O [redu-refoloseste-recicleaza original] un proiect nou pe tema organizare.
  • Puteti participa cu un singur proiect care sa respecte principiul 3R si 1O. Alte creatii pe aceeasi tema pot fi inscrise ulterior in Rubrica Ati pierdut o provocare.  
  • Pentru a va inscrie realizati un articol in care sa prezentati creatia voastra (noua, realizata pentru provocare) pe blogul personal, sau trimiteti-ne o fotografie cu creatia daca nu aveti blog si va vom inscrie noi in concurs.
  • Va recomandam sa va semnati lucrarile - sa incurajam drepturile de autor!
  • Concursul se desfasoara in perioada 1-25 a fiecarei luni. pana la sfarsitul lunii creatiile voastre vor fi admirate in galeria de creatii si vom afla premiantii.
  • Pentru orice nelamurire va rugam sa ne scrieti pe mail:  
  • nu este chiar o regula, dar ne-am bucura daca dupa ce va inscrieti ne-ati lasa si un comentariu!

4 comentarii:

  1. Ce fai, chiar ieri mi-am reorganizat materialele....o sa revin.....un an nou plin de impliniri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Gata...am venit....nu e mare lucru, dar am lucrat vreo 3 ore pana am terminat. Si e foarte util totul. Va pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place tare mult sa pastrez cutiile si sa le gasesc tot felul de utilitati :D. In plus ma ajuta sa folosesc spatiul destul de restrans la maxim!
      Iti multumim ca ni te-ai alaturat si ne place foarte mult cum te-ai organizat :D
      cu drag
      rux

      Ștergere