joi, 15 ianuarie 2015

Expozitia de suflet - ianuarie 2015

Bine v-am regasit!
Va multumim mult ca ne-ati fost alaturi la editia din decembrie a anului trecut - Expozitie de suflet de Sfantul Nicolae
Ana este o curajoasa! Puteti citi noutati despre ea pe pagina de Facebook - Impreuna pentru Ana si pe site-ul Ajutor pentru Ana. Drumul este lung si este in continuare nevoie de sprijin - ganduri bune, o rugaciune si nu in ultimul rand bani (suma necesara este 100 000 euro).

Mai jos vom publica o lista cu donatii handmade - creatii facute special pentru Ana. Cu mult drag si ... ganduri bune!
Lista va fi actualizata pe parcurs.[ multumim pentru sprijin]

Conturile in care pot fi facute donatii sunt:
1. RO62BRDE030SV51850940300 RON
2. RO07BRDE030SV51851070300 EUR
3. RO96BRDE030SV51851230300 USD
4. RO30BRDE030SV51851580300 GBP
Titular cont: DRUGA GEORGIAN ANTON

Codul Swift la conturi COD SWIFT BRDE ROBU
BRD GSG – AGENTIA DOBROGEANU GHEREA
Va multumim din suflet !!


1. Papusa de colectie realizata in tehnica amigurumi.
Deschid aceasta editie a expozitie de suflet cu o papusa de colectie pe care o lucrez cu gandul la Ana. Modelul papusii este creat de Beth Webber si am povestit despre el intr-o serie de tutoriale realizate cu acordul autoarei pentru Revista Atelierul. Cititi mai multe despre acest gen de papusa aici: 
Aceasta papusa este destinata colectionarilor sau / si copiilor care sunt la o varsta cand pot face diferenta intre un lucru de mana si o jucarie de plastic. Adica papusa trebuie manevrata cu grija si drag.
Are in jur de 30 cm inaltime. Articulatii duble la maini si picioare (adica si la coate si genunchi). Deasemenea capul se misca. 
Ochii sunt realizati din nasturi - nerecomandat copilasilor micuti. Parul este o peruca si este detasabila (nu este fixata de cap). 
Papusa are un set de hainute - costum national stilizat.

In cazul acestei papusi la pretul in ron fi ca un fel de licitatie - adica daca sunt mai multi doritori va merge catre cel care va dona mai mult. Absolut toti banutii merg direct in contul deschis de parintii micutei Ana.

Pretul de pornire este: 250ron. (sau pentru donatii in valuta 100 euro sau 150 de dolari) si vom afla unde va pleca papusica la incheierea acestei editii pe 15 februarie 2015.

Pentru ca este vorba despre un fel de licitatie, exista posibilitatea unei donatii cumulative (adica pot fi mai multe persoane care doneaza sume mai mici pana se strange cel putin suma de pornire in ron - adica pretul la care a fost estimata papusa). Suma stransa va fi depusa odata, de catre persoana care va primi si papusa dupa ce face dovada donatiei.


Alte articole despre Ilenuta
- Miercurea fara cuvinte " Franturi "
- Ilenuta (I)

Daca va place ceva va rugam sa ne scrieti pe adresa de mail provocariverzi[@]gmail[.]com. Noi vom rezerva creatia si imediat ce ne veti trimite dovada donatiei pentru Ana, va vom trimite o amintire (adica lucrusorul rezervat) a faptei voastre atat de frumoase.

* In legatura cu tutorialul si modelul - Nu poate fi copiat, republicat, distribuit şi folosit în scopuri comerciale. Citiţi mai multe amănunte aici. Va multumesc :)!


Update   - Ilenuta este rezervata, asteptam confirmarea donatiei pentru a o trimite la casuta ei :)! 

0 comments:

Trimiteți un comentariu