sâmbătă, 6 decembrie 2014

Expozitie de suflet de Sfantul Nicolae

Bine v-am gasit dragi prieteni. Astazi Ana, fetita colegei mele din liceu, a fost vizitata pentru prima oara de Mos Nicolae. Ana are 6 luni si un zambet absolut minunat! 
Pentru ca in viata se intampla lucruri pe care nu le putem explica si pe care ne este greu sa le intelegem, micuta Ana are un prag de trecut. Iar noi, putem sa o sprijinim cu multe ganduri bune, rugaciuni si... pentru ca in lumea in care traim conteaza si partea materiala, dupa posibilitati si cu banuti. 

Va rog sa cititi despre ce este vorba in articolul aparut acum cateva zile in saptamanalul Ancheta:
Mai jos vom publica o lista cu donatii handmade - creatii facute special pentru Ana. Cu drag si ... ganduri bune pentru un sufletel care ne da lectii de viata cu zambetul pe buze. 
Daca va place ceva va rugam sa ne scrieti pe adresa de mail provocariverzi[@]gmail[.]com. Noi vom rezerva creatia si imediat ce ne veti trimite dovada donatiei pentru Ana, va vom trimite o amintire (adica lucrusorul rezervat) a faptei voastre atat de frumoase.
Conturile in care pot fi facute donatii sunt:
1. RO62BRDE030SV51850940300 RON
2. RO07BRDE030SV51851070300 EUR
3. RO96BRDE030SV51851230300 USD
4. RO30BRDE030SV51851580300 GBP
Titular cont: DRUGA GEORGIAN ANTON

Codul Swift la conturi COD SWIFT BRDE ROBU
BRD GSG – AGENTIA DOBROGEANU GHEREA

Va multumim din suflet pentru rugaciuni si ganduri bune!!


Important!!
Lista cu donatii va fi completata pe parcurs - pentru a afla update-urile reveniti pe aceasta pagina, sau urmariti-ne activitatea pe facebook: Expozitie de suflet - Pentru Ana!
Banii vor fi donati direct pentru Ana, intr-un din conturile mentionate mai sus, nu catre noi. Am mentionat un pret de plecare la creatii orientativ (un pret de pornire).
Daca aveti intrebari ne gasiti pe adresa de mail.

Set Prinzatoare de Vise Curcubeu - pot fi folosite si ca decoratiuni pom. Donat, multumim!
-Indisponibil pret pornire 25ron-
 
Donat, multumim!
-Indisponibil pret pornire 30 ron-
 

Update 10 dec: Dana ne sprijina actiunea si doneaza felicitari handmade! Va rugam sa ne contactati pe mail si sa precizati din ce categorie va doriti felicitarea (tridimensionale, decupate sau diferite tehnici). Va vom comunica atunci disponibilitatea modelelor pentru a putea alege ce doriti. Multumim mult! 
Ii multumim Danei - ea dorea sa ramana anonima in acest demers, dar am insistat sa ne permita sa ii mentionam macar prenumele. :) 

Felicitari tridimensionale - orientativ 10-15 ron / buc*

Felicitari diverse tehnici - orientativ 10-15 ron / buc *

Felicitari decupate - orientativ 10-15ron/ buc*
Update:
Multumim mult Cristinei (Crindal) si Alexandrei (Ghemuletul Incalcit) care au donat banuti pentru Ana, dar si celor care nu ne-au dat de stire - ne puteti scrie, chiar daca nu gasiti in expozitiile noastre ceva care sa va placa si sa va aminteasca de gestul vostru frumos! Fiecare gand bun pe care il primeste mamica Anei cred ca o va bucura - sa stii ca nu esti singur si ca sunt atatea suflete care te sustin este foarte important.
Deasemenea cele doua obiecte oferite de Copilarim au fost rezervate si pentru ele s-a facut o donatie de 100  ron.In acest moment sunt indisponibile.
Multumesc mult parintilor mei pentru sustinere:) - Rux.

Din 15 ianuarie pregatim o noua expozitie!!

0 comments:

Trimiteți un comentariu