luni, 26 ianuarie 2015

Galeria de creatii "Organizare"

Buna!

Iata-ne la finalul primei provocari verzi din acest an - Tema #27 "Organizare" ! Anul acesta am reusit sa ne facem un cont platit la inlinkz si vom avea inclusiv pe pagina provocarii poze micute cu lucrarile participante. Nu vom renunta insa la galeriile cu creatii, din contra - ele sunt foarte importante pentru ca pastreaza o amintire frumoasa si, pe langa faptul ca gazduiesc imagini cu lucrari minunate si dragi, ele scriu o pagina in caietul nostru de amintiri - simbol al prieteniei sub semnul careia sta comunitatea Provocari Verzi.
Dar iata cum arata un print screen al colectiei:Tot datorita faptului ca avem cont extins la inlinkz ne reintalnim cu un personaj tare drag noua- broscuta! Ea va extrage automat castigatorul/castigatorii. Premiile le vom anunta insa la sfarsitul lunii, cand vom afla si top 3.

Mai jos puteti admira creatiile voastre in fotografii individuale (apasati pe mai mult ):Mellissa / RamonaM

 Bianca / Suzana

Sorin / Robert


Micaela Gh

Incepand de astazi, puteti adauga creatii noi pe aceasta tema in Rubrica http://www.provocariverzi.ro/p/apop-ati-pierdut-o-provocare.html la categoria Organizare :). Va multumim ca v-ati alaturat acestei teme!!

 Update: Din rubrica "Ati Pierdut o provocare" alte creatii in tema - actualizat periodic, pana la inchiderea colectiei.

Fiordaliso - Dreamland
Diana

fiordaliso


0 comments:

Trimiteți un comentariu