duminică, 1 februarie 2015

Tema #28 "Mascota"

Bine v-am regasit!
In ianuarie am scris un prim capitol introductiv in povestea anului 2015 - ne-am organizat! Acum este timpul sa mergem mai departe si sa realizam un proiect care sa ne insoteasca in calatoria creativa din acest an. Si cum februarie se mai numeste si faurar sa trecem la treaba!






"Buna! Eu sunt MIRAKURU - adica Miracol :)! M-am nascut din multa iubire, materiale diverse - fiecare cu povestea lui si... sunt mascota lui Rux.
Poate va intrebati de ce ma numesc Miracol? Pentru ca sunt .... un miracol, spune Rux. Miracolul vostru.... cum arata?:)

Dragi prieteni, v-am promis o poveste anul acesta. Dupa ce am scris capitolul introductiv, organizandu-ne, este timpul sa trecem mai departe! Vom adauga un motto povestii noastre.
Atunci cand creez simt nevoia sa privesc ceva care sa imi aduca bucurie, ceva care, atunci cand ma aflu intr-un impas creativ, sa ma binedispuna, sa imi reaminteasca faptul ca putem face mici minuni, ca putem gasi solutii, daca vrem, in orice ne propunem sa realizam. 
Miracol s-a nascut in cateva ore de munca... multa munca. S-a nascut fara tipare si fara materiale speciale. L-am lucrat intr-o noapte ploiasa [pentru ca timpul este pretios:D] si nu a iesit deloc cum imi imaginam eu initial proiectul... a iesit mult mai frumos. E perfect si este exact ceea ce va doresc si voua sa realizati ca raspuns la aceasta provocare - un miracol!
Dar de ce ... mascota? Pentru ca asa cum va spuneam la inceput, in procesul creativ avem nevoie sa ne reamintim ce lucruri minunate putem sa cream si o mascota are un dublu rol - este un fel de motto, ceva care sa ne defineasca pe noi sau proiectul nostru si, conform DEX este un " obiect despre care se crede că posedă puterea magică de a aduce noroc"
Dupa cum stiti probabil deja, in avatarul meu eu am un catelus. Acesta este mascota avatarului meu. La randul lor Oana si Rha au ca mascote [in avatar] o floare si un fluturas.
Provocarea lansata catre voie este sa realizati in ce tehnica vreti voi o mascota care sa va reprezinte pe voi, sau proiectul vostru. Poate fi sub forma unei jucarii, sau decoratiuni, cu sau fara o functionalitate, in orice tehnica si cu orice materiale realizata. Exista o singura conditie: 3R si 1O (redu-refoloseste-recicleaza original).
Abia astept sa vad ce veti realiza!
Si nu uitati, daca ati ratat prima tema a acestui an, puteti sa o recuperati la Ati pierdut o provocare!
Spor la faurit :)!
"
Rux
 
Iata ce am creat pornind de la tema propusa! Speram sa va inspire, sau cel putin sa va faceti o idee despre cum pot arata lucrari pe tema "mascota":
Viziteaza blogul Oanei - DulceaMeaCasa
Viziteaza blogul lui Rha - Copilarim
Viziteaza blogul lui Rux - Copilarim


 
Premiile vor fi in ton cu tema lunara - mascota 
1. Domnita Trandafir oferita de Codruta (Nasturelul Fermecat) (tragere la sorti). Multumim frumos pentru sustinere :).



2.Un set creativ alcatuit din 4 inimioare realizate din material colorat de catre Oana (Dulcea Mea Casa) pentru creatia situata pe locul 1 in urma jurizarii.

Pe pagina reguli de participare din meniul blogului gasiti regulamentul detaliat - va rugam sa il cititi cu atentie pentru ca mai jos este doar un rezumat:
  • Tema #28 va provoaca sa realizati respectand principiul 3R si 1O [redu-refoloseste-recicleaza original] un proiect nou pe tema mascota.
  • Puteti participa cu un singur proiect care sa respecte principiul 3R si 1O. Alte creatii pe aceeasi tema pot fi inscrise ulterior in Rubrica Ati pierdut o provocare.  
  • Pentru a va inscrie realizati un articol in care sa prezentati creatia voastra (noua, realizata pentru provocare) pe blogul personal, sau trimiteti-ne o fotografie cu creatia daca nu aveti blog si va vom inscrie noi in concurs.
  • Va recomandam sa va semnati lucrarile - sa incurajam drepturile de autor!
  • Concursul se desfasoara in perioada 1-25 a fiecarei luni. pana la sfarsitul lunii creatiile voastre vor fi admirate in galeria de creatii si vom afla premiantii.
  • Pentru orice nelamurire va rugam sa ne scrieti pe mail:  
  • nu este chiar o regula, dar ne-am bucura daca dupa ce va inscrieti ne-ati lasa si un comentariu!

3 comentarii:

  1. Buna ziua,
    mi-am propus sa particip in acest an la concursurile organizate lunar de blogul dvs. pentru ca sunt provocatoare in sensul cel mai frumos al cuvantului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne bucuram tare mult!!!
      Bine ai venit! :D
      Ne place tare mult mascota ta :D!

      Ștergere