duminică, 8 februarie 2015

Cum facem ... o traistuta fermecata cu Suzana Miu

Acum aproape un an lansam prima misiune: Misiunea #1 - "Traistuta fermecata". Ideea care statea la baza misiunilor era de a propune o colaborare si mai stransa intre prietenii proiectului Provocari Verzi. Ne doream sa realizam un ebook cu tutoriale pe tema propusa, cu interviuri si multe alte lucruri interesante. 

Suzana a fost singura care a raspuns provocarii noastre si ne-a trimis un tutorial superb despre o traistuta fermecata. Va invitam sa il parcurgeti in cele ce urmeaza si va rugam sa cititi si nota de la finalul articolului.

Materiale necesare si instructiuni:

  • Materialul folosit provine de la o fata de masa albastra cu buline. Materialul este flausat pe interior. 
  • Sunt necesare doua bucati de material: A si B. ( vezi schita) 
  • Pe B am instalat fermoarul. La capatul acestuia am pus doua mici opritoare din acelasi material (5 cm x 2.5 cm).  
  • Transversal am folosit banda rosie pentru a-l putea coase mai bine. 
  • Prinderea celor doua bucati de material am realizat-o prin intermediul  benzii C. 
  • Manerele D sunt din banda ripsata, de ~ 50cm fiecare. 
  • Am folosit si masina de cusut , dar sunt si cusaturi de mana pe la colturi.


Nota:
Ii multumim Suzanei pentru incredere si pentru ca ne-a impartasit un proiect foarte frumos si util. Speram sa va inspire si pe voi si sa va faceti curaj sa participati la misiunile de pe site. 
Nu renuntam la ideea realizarii unui ebook pentru fiecare misiune. De aceea vom prelungi perioada in care ne puteti trimite tutorialele pana pe 31 martie 2015. Cele doua teme le gasiti aici:
Premiile le vom acorda in aprilie.
Vor urma si misiuni noi, pe alte teme - ne puteti scrie pe adresa de mail daca vreti sa realizam misiuni si pe teme mai vechi - si care ar fi acestea ;).
Pe curand!

PS: Daca v-a placut tutorialul si l-ati gasit interesant va rugam sa ii lasati Suzanei un comentariu! Blogul sau il puteti vizita aici:  Suzana Miu Blog. Ne-ar placea sa vedem si proiectele voastre inspirate de acest tutorial !


0 comments:

Trimiteți un comentariu