miercuri, 11 iunie 2014

Misiunea #2 - "A.J.A.F."

Buna!
Cea de-a doua misiune pe care va invitam sa urmam impreuna este bineinteles in legatura cu tema curenta si anume : Tema #24 "A.J.A.F" 


Misiunea #2 Agenda - Jurnal - Album Foto
Fie ca veti refolosi o agenda si o veti transforma in altceva (jurnal, album foto etc), fie ca veti crea o agenda din materiale reciclate cu siguranta proiectele rezultate vor fi minunate!
Ei bine iata ce trebuie sa faceti:
1.Realizati un tutorial care sa prezinte fie cum putem realiza o agenda / un album foto / un jurnal din materialele pe care le avem la dispozitie, fie ce putem face cu o agenda veche (chiar daca o transformati intr-o alta agenda /un album foto un jurnal sau faceti cu totul altceva din ea). 
2.Pozele incercati sa le realizati pe fundal cat mai putin incarcat si cat mai clare. Nu adaugati watermark (semnatura) pe ele. Sa surprinda pasii cat mai explicit.
3.Trimiteti pozele  insotite de text (in word sau direct in mail) - scrieti denumirea pozei unde ar urma sa fie inserata in tutorial.
4.Nu uitati sa precizati adresa blogului vostru, sau a paginii de facebook. Vom adauga credit pentru fiecare tutorial. Scrieti si cateva cuvinte despre voi si proiectul vostru (1-2 paragrafe).
5.Nu publicati tutorialul pe blogul vostru pana la finalizarea misiunii. Il veti putea publica desigur si la voi pe blog, cu mentiunea ca a fost realizat pentru Misiunea #2 "A.J.A.F." - de pe provocari Verzi. Nu uitati cand faceti acest lucru sa ne anuntati pentru a adauga link catre respectivul articol.
Perioada de participare:
Misiunea se desfasoara incepand cu 1 iunie. Ultima zi in care se pot inscrie tutoriale este 30 iulie (22:00).
Mentiuni
Tutorialul va putea fi publicat la voi pe blog, dar nu si pe alte bloguri.
Puteti participa cu oricate tutoriale doriti.
Pe site-ul Provocari Verzi vom publica doar un "colaj" al tutorialului participant, tutorialul intreg putand fi citit in culegerea e-book.
Culegerea e-book va putea fi achizitionata de prietenii Provocarilor Verzi care nu au participat la Misiune, doar folosind stelute.
Premii *:
Toti participantii vor primii colectia completa de tutoriale intr-o culegere e-book si diplome fiti diferenta!
Fiecare tutorial realizat si inscris in misiune va aduce cate 5 stelute (in afara de primele 3 clasate).
Cel mai interesant tutorial va aparea pe coperta si va aduce 25 de stelute, un interviu cu autorul (publicat si in e-book) si un premiu surpriza. Urmatoarele doua clasate vor primi 15, respectiv 10 stelute. 
Multa Bafta!!
Pentru intrebari ne gasiti pe adresa de mail - pe pagina CONTACT.


 * Premiile se acorda la finalul celei de-a patra misiuni cand se realizeaza si e-book-ul.

0 comments:

Trimiteți un comentariu