miercuri, 11 iunie 2014

Tema #24 "A.J.A.F""

Bine v-am regasit!
Din motive intemeiate am tot amanat articolul pe blog. Daca ne-ati urmarit pe facebook probabil ca stiti deja care este tema cu numarul 24: Agenda - Jurnal - Album Foto. Ne-am propus sa reciclam creativ si sa realizam nu mai putin de trei proiecte. Suntem foarte curioase ce veti alege voi sa faceti! Ce nu trebuie sa lipseasca? Fluturasul!
Va rugam sa cititi cu atentie regulamentul prezentat mai jos si daca aveti nelamuriri nu ezitati sa ne scrieti pe adresa de mail provocariverzi[@]gmail[.]com.
Rha a propus cea de-a doua tema a acestui an:

"Salutare!
Ideea acestei provocari mi-a venit in timp ce ma uitam la cateva agende ramase din anii trecuti, nefolosite. M-am gandit alaturi de sora mea la diverse modalitati prin care le putem refolosi. Am stabilit trei : jurnal, album foto si agenda... 
Ne-am impartit subtemele astfel incat sa avem cate un exemplu din fiecare categorie. Elementul care le "uneste" este FLUTURELE.
Sper sa va inspire cel putin una dintre temele propuse, daca nu chiar toate trei. Abia astept sa vad cu cei idei veti veni!
Spor la creat!"
Rha
  
Luna aceasta premiul sponsorului este oferit de Mariana, Handmade by marianam-h - un suport pentru birou (creioane sau accesorii pentru creatie) realizat din panusi de porumb [absolut superb, nu-i asa?:D]. Acesta va fi oferit in urma unei trageri la sorti! Multumim mult Mariana pentru sustinere!

Din partea echipei Provocari Verzi se vor acorda si 15 stelute si impreuna cu Rha din partea Copilarim vom oferi un premiu personalizat pentru lucrarea situata pe primul loc al podiumului! 



Va dorim sa creati frumos si sa va bucurati de premii!
Iata ce am creat pornind de la tema propusa! Speram sa va inspire, sau cel putin sa va faceti o idee despre cum pot arata creatii pe tema #24:
Viziteaza blogul lui Oanei - DulceaMeaCasa

Viziteaza blogul lui Rha - Copilarim

Viziteaza blogul lui Rux - Copilarim


Vom updata pagina reguli de participare din meniul blogului cu noul regulamentul detaliat cat mai curand- pana atunci va rugam sa il cititi cu atentie pe cel scris mai jos :
  • Tema #24 va provoaca sa realizati agende, albume foto si/sau jurnale, respectand principiul 3R si 1O [redu-refoloseste-recicleaza original]

  • Puteti participa cu oricate proiecte doriti, cu conditia sa respecte principiul 3R si 1O si sa folositi cel putin un FLUTURE pentru a decora creatia voastra.
  • Pentru a va inscrie va rugam sa ne trimiteti la adresa  o fotografie realizata pe fundal uni, alb si o fotografie pe ce fundal vreti voi, sa ii spunem "artistica" (poate fi realizata in "aer liber", purtata de model etc.; o fotografie care sa puna cat mai mult in valoare lucrarea voastra).
    • Atentie: Pentru fiecare lucrare inscrisa va fi nevoie de cate doua poze.
     
  • Daca scrieti pe blog/facebook despre creatia voastra, va rugam sa precizati in text ca participa la tema numarul 24 de pe Provocari Verzi, cu link catre aceasta si bineinteles va rugam sa ne trimiteti odata cu pozele si link catre articolul/albumul vostru, pentru a-l putea promova pe pagina Provocari Verzi  de pe Facebook.
  • Va recomandam sa va semnati lucrarile - sa incurajam drepturile de autor!
  • Concursul se desfasoara in perioada 1 iunie-30 iulie (22:00).
  • Pentru orice nelamurire va rugam sa ne scrieti pe mail:  
  • Ordinea inscrierii in concurs va fi stabilita de ordinea in care vom primi pe mail lucrarile voastre.
    In decursul a cel mult 48 de ore veti primiti un mail de confirmare de la noi. In cazul in care nu se intampla acest lucru, nu am primit mailul vostru.
    Vom adauga pe parcursul primirii si validarii inscrierilor o lista cu ordinea intrarilor la finalul acestui articol.

  • Nu este chiar o regula, dar ne-am bucura daca dupa ce va inscrieti ne-ati lasa si un comentariu

6 comentarii:

  1. Ce tema frumoasa!dar ce are a face cu traistutele?sau ati ramas cu gandul la tema trecuta? :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ati revenit, Zanelor Carpace! Mi-a fost dor de voi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoase lucruri sunt prezentate!
    Uf! Am terminat cu pozele pentru Tema 2 septembrie 2018 dar nu le-am semnat. Eeee! Oricum, nimeni nu va fi tentat sa-mi "fure" creatia. :)
    Pupici! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. <3
      Eheee oricum cei care fura nu se impiedica de o semnatura :)))).
      Dar na :). Facem si noi ce putem.

      Pupic!

      (abia astept sa vad ce ai facut :D)

      Ștergere