sâmbătă, 1 martie 2014

Misiunea #1 - "Traistuta fermecata"

Bine v-am gasit in prima luna de primavara - Martie-Martisor-Luna Iubirii!!! Prima provocare verde este deja la jumatate de drum! In atelierele noastre tesem mereu idei noi si le scoatem din cufar pe cele mai vechi, primite mostenire din mosi stramosi! 
Natura invie - flori, muguri si multa bucurie.... Primim o lectie pe care o privim cu uimire si admiratie, an de an. Nu trebuie sa ne lasam distrasi de la acest moment "magic". :)
Sarbatorim venirea primaverii si daruim martisoare celor dragi - sa fie dragoste, veselie si belsug. Si voie buna si amintiri frumoase!

Anul acesta ne-am gandit sa venim cu 4 propuneri de teme si "solutii". Ne dorim ca ele sa ajute si inspire si sa fie un raspuns si o alegere atunci cand vrem sa traim frumos si sa protejam mediul inconjurator - Planeta Albastra, casa noastra.

Prima tema o cunoasteti: Tema #23 "Traistuta"  
De ce traista? Sunt foarte multe motive dar va amintim doar unul - reducere: a poluarii, a consumerimului... :).
Fiecare tema va fi insotita de o misiune - pentru ca stim ca aveti idei minunate! 



Misiunea #1 Traistuta Fermecata

Aveti o gentuta / traistuta pe care vreti sa o transformati? Sau poate alt obiect vestimentar, material pe care vreti sa il refolositi pentru a obtine o traistuta? Ce putem face cu o geanta / traista veche? Si ce modele de traistute va sunt dragi?

Ei bine iata ce trebuie sa faceti:
1.Realizati un tutorial care sa prezinte fie cum putem realiza o traistuta din materialele pe care le avem la dispozitie, fie ce putem face cu o traistuta veche (chiar daca o transformati intr-o alta traista/ gentuta sau faceti cu totul altceva din ea). 
2.Pozele incercati sa le realizati pe fundal cat mai putin incarcat si cat mai clare. Nu adaugati watermark (semnatura) pe ele. Sa surprinda pasii cat mai explicit.
3.Trimiteti pozele  insotite de text (in word sau direct in mail) - scrieti denumirea pozei unde ar urma sa fie inserata in tutorial.
4.Nu uitati sa precizati adresa blogului vostru, sau a paginii de facebook. Vom adauga credit pentru fiecare tutorial. Scrieti si cateva cuvinte despre voi si proiectul vostru (1-2 paragrafe).
5.Nu publicati tutorialul pe blogul vostru pana la finalizarea misiunii. Il veti putea publica desigur si la voi pe blog, cu mentiunea ca a fost realizat pentru Misiunea #1 Traistuta Fermecata - de pe provocari Verzi. Nu uitati cand faceti acest lucru sa ne anuntati pentru a adauga link catre respectivul articol.

Perioada de participare:
Misiunea se desfasoara incepand cu 1 martie. Ultima zi in care se pot inscrie tutoriale este 29 aprilie (22:00).

Mentiuni
Tutorialul va putea fi publicat la voi pe blog, dar nu si pe alte bloguri.
Puteti participa cu oricate tutoriale doriti.
Pe site-ul Provocari Verzu vom publica doar un "colaj" al tutorialului participant, tutorialul intreg putand fi citit in culegerea e-book.
Culegerea e-book va putea fi achizitionata de prietenii Provocarilor Verzi care nu au participat la Misiune, doar folosind stelute.

Premii:
Toti participantii vor primii colectia completa de tutoriale intr-o culegere e-book si diplome fiti diferenta!
Fiecare tutorial realizat si inscris in misiune va aduce cate 5 stelute (in afara de primele 3 clasate).
Cel mai interesant tutorial va aparea pe coperta si va aduce 25 de stelute, un interviu cu autorul (publicat si in e-book) si un premiu surpriza. Urmatoarele doua clasate vor primi 15, respectiv 10 stelute. 


Multa Bafta!!


Pentru intrebari ne gasiti pe adresa de mail - pe pagina CONTACT.


 

0 comments:

Trimiteți un comentariu