sâmbătă, 8 martie 2014

Concurs: "8 Martie"

La multi ani!!! 

A trecut deja o saptamana din prima luna de primavara! Cum stati cu proiectele :)?
Pentru ca astazi este o zi speciala - ne amintim cu drag cum sarbatoream in copilarie, emotiile cu care pregateam un mic dar pentru mamici si bunici si sarbatorim!! Primul concurs tip giveaway din acest an :P!

Oana va ofera cu drag o brosa lucrata manual - va puteti alege modelul din cele trei prezentate mai jos (despre ele puteti citi aici: "Ganduri cu drag, dinspre primavara"). 
Deasemenea, daca participati la provocarea noastra pe tema "Traistuta" puteti castiga unul din cele doua modele (poodle si fluture) aplicabile pe traistuta voastra [ cele care pot fi achizitionate in schimbul stelutelor de aici: Tema #23 "Traistuta"].


Ce trebuie sa faceti:
1. Dati like / apreciati pagina de facebook Provocari Verzi
2. Dati like / apreciati pagina de facebook DulceaMeaCasa
3. Comentati in postarea de pe facebook (aici) precizand care este modelul de brosa pe care o doriti si, in cazul in care participati la provocarea curenta, care dintre cele doua modele v-ar placea sa il castigati pentru a-l putea realiza pe traistuta voastra.
4. Dati SHARE public fotografiei de concurs : aici.

Durata: 8 martie - 11 martie (11 a.m.)

Premii:
1 brosa lucrata manual de Oana (DulceaMeaCasa). Puteti alege unul dintre cele trei modele - zana Oana, zana Rha sau zana Rux.
2 modele (tiparul) pentru a orna traistuta voastra ( in acest caz trebuie sa participati la provocarea curenta). Vor exista doi castigatori: unul pentru modelul poodle, celalalt pentru modelul fluture).

Premiile se vor anunta pe 11 martie la ora 23:00 (11 p.m.) si vor fi stabilite prin tragere la sorti.

Mult succes!!

ps: daca va plac brosele create de Oana le gasiti aici: "Ganduri cu drag, dinspre primavara" .

***

Actualizare 11 martie 2014

In urma tragerii la sorti castigatoarea concursului nostru este Claudia! Felicitari :). Te rugam sa ne scrii pe adresa de mail pentru a putea intra in posesia premiului. 

Va multumim mult pentru participare si va asteptam si la urmatoarele concursuri pe care le pregatim cu drag :)!


0 comments:

Trimiteți un comentariu