sâmbătă, 15 martie 2014

Colectia "Iepurasi"


Cioc - Cioc!! Top - Top !!
Buna sa va fie inima dragi prieteni! Ne bucuram de primavara si de clipele in care putem evada creativ. Nu sunt foarte multe, dar cu atat sunt mai pretioase!
Se apropie Sarbatoarea Pascala! Ne-am gandit de aceasta data sa nu lucram nimic inainte, doar daca va fi cazul, asa ca iata, va propunem doua modele de iepurasi pe care le-am creat anii trecuti!

***
Oana - DulceaMeaCasa va reaminteste de Iepurasa!
"Are 24 cm, fara cei 7,5 cm de urechi...hi hi hi, 25 grame, deci usoooor si bun de agatat. Fata brodata si accesorii dragalase ". Iepurasa din imagine este indisponibila insa, daca va place modelul si va doriti o iepurasa, un iepuras sau... o familie vesela de iepurasi nu ezitati sa ne scrieti pe mail si sa ii spuneti Oanei. Stabiliti impreuna detaliile si materialele. 



Daca aveti stelute puteti utiliza o parte din acestea atunci cand comandati iepurasul de jucarie.
Pret intreg 35 ron - discount 5 ron (10 stelute) - pentru dimensiunile precizate mai sus.
Pentru mai multe detalii [ comenzile fiind personalizabile pretul poate varia usor ] scrieti-ne pe adresa de mail (o gasiti in meniu la CONTACT) - precizand pentru Oana.

***

Rux - Copilarim va prezinta Iepurasii Amigurumi.
Iepurasii sunt realizati in tehnica amigurumi dupa un model propriu. Au corpul crosetat, iar urechile si labutele sunt din fetru. Codita este realizata din fetru, sau pom-pom. Culorile pot varia; la fel si dimensiunea [ in functie de marimea firului folosit]. Iepurasii mei formeaza o familie - acest set este indisponibil. 
Pot avea hainute [sortulet] si diferite accesorii [ morcov de exemplu, sau fundite ].


Daca aveti stelute puteti utiliza o parte din acestea atunci cand comandati iepurasul de jucarie.
Pret intreg 35 ron - discount 5 ron (10 stelute) - pentru iepurasul cel mare [ 10cm inaltime cu urechile].
Pentru mai multe detalii [ comenzile fiind personalizabile pretul poate varia usor ] scrieti-ne pe adresa de mail (o gasiti in meniu la CONTACT) - precizand pentru Rux.

***

Voucherul cadou pentru prieteni
Dupa cum bine stiti, Stelutele nu sunt transmisibile. Acestea pot fi castigate la provocari. Puteti folosi stelutele pentru a achizitiona modele (de exemplu cele doua modele de la provocarea curenta), pentru a obtine un discount la o comanda din colectiile speciale Provocari Verzi, pentru a avea acces la ebook-urile Provocari Verzi etc, sau, mai nou, le puteti transforma in voucher cadou pe care sa il oferiti cuiva drag. 
Cu ocazia lansarii Colectiei "Iepurasi" avem 5 vouchere disponibile. 
Pot fi folosite pentru comenzi personalizate si pot reprezenta maxim jumatate din pretul final.
[pentru mai multe detalii si intrebari ne gasiti pe adresa de mail ]

0 comments:

Trimiteți un comentariu