sâmbătă, 1 august 2015

Tema #34 "Sortulet"

Buna!!
Bine v-am regasit la cea de-a opta provocare a acestui an. Ne-am organizat, am creat o mascota care sa ne reprezinte pe noi, sau proiectul nostru, am decorat spatiul de lucru si am creat pusculita care sa ne sustina proiectul. "In gradina!" am creat un mic spatiu verde care sa ne aduca bucurie si sa ne incarce bateriile cu energie pozitiva. In prima luna de vara am desenat, redevenind copii. Ne-am bucurat de luna iulie, a lui cuptor, adapostiti de arsita de palarii de soare, iar pe cele vechi le-am refolosit creativ.

In august sunt in toi pregatirile pentru iarna si, ca niste furnicute harnice ce suntem, avem nevoie de sortulete vesele pentru a lucra cu spor si bucurie.

"Oana a creat niste sortulete absolut superbe in prima jumatate a anului. Si privind spre activitatile specifice sfarsitului verii si inceputului toamnei (va vine sa credeti ca se afla la o aruncatura de bat?:O) am zis ... de ce nu am face noi sortulete vesele in spiritul 3R si 1O in august? 
Printre pregatiri sortuletul va fi gata si apoi ne va insoti la bucatarit sau joaca :D!
Nu va faceti probleme pentru materiale - cu siguranta veti gasi in casa ceva-uri care pot fi transformate in sortulete. 
Modele sunt deasemenea o multime! Eu am ales sa fac sortulete pentru mine si o papusica mica amigurumi - amandoua sortuletele sunt cu doua fete si sunt de inspiratie japoneza. Oana a realizat un sortulet absolut superb din bucatele de material, cu volan pe margine :D.
Mi-ar fi placut sa va arat sortuletul facut la lucru manual, in copilarie - era in forma de pisica si avea feston in degrade (verde) de jur imprejur. Daca il voi gasi candva trebuie sa vi-l arat. :D
Mult spor la creat sortulete vesele!!
Rux

ps: Ii multumim zanitei noastre frumoase si dragi Daria pentru sustinere si implicare :*"
Iata ce am creat pornind de la tema propusa! Speram sa va inspire, sau cel putin sa va faceti o idee despre cum pot arata lucrari pe tema "sortulet"

Viziteaza blogul Oanei - DulceaMeaCasa
Viziteaza blogul lui Rha si Rux - Copilarim
Viziteaza blogul lui Rux - Copilarim
Viziteaza blogul lui Rux - Copilarim

 
Premiile din aceasta luna sunt oferite de Maria ( Matrioshka Handmade) si Dana (Stele pe perete). Primul premiu va fi oferit prin tragere la sorti automata - de catre broscuta Inlinkz, al doilea in urma jurizarii. Mult bafta! :)


1. Premiul oferit deMaria ( Matrioshka Handmade):


O pereche de cercei deliciosi, racoritori - sa ne aminteasca de aceasta vara frumoasa! Plus ca se vor potrivi perfect cu sortuletul pe care il veti realiza.
Cercelusii sunt pirogravati si sunt realizati din cubulete de lemn.

2. Premiul oferit de Dana (Stele pe perete):


Kitul include:
-baza de felicitare din carton
-panou pentru felicitare accentuat pe margini
-7 briose decupate si colorate manual
-7 cercuri decupate si accentuate pe margini
-1 embellishment cu mesajul "Happy birthday"
-plic

Materialele incluse pot fi utilizate pentru mai mult de o felicitare. Imaginea reprezinta o simpla sugestie de prezentare.

Va multumim mult pentru sustinere :) !!!
Pe pagina reguli de participare din meniul blogului gasiti regulamentul detaliat - va rugam sa il cititi cu atentie pentru ca mai jos este doar un rezumat:
  • Tema #34 va provoaca sa realizati respectand principiul 3R si 1O [redu-refoloseste-recicleaza original] un proiect nou pe tema  " Sortulet ".
  • Puteti participa cu un singur proiect care sa respecte principiul 3R si 1O. Alte creatii pe aceeasi tema pot fi inscrise ulterior in Rubrica Ati pierdut o provocare.  
  • Pentru a va inscrie realizati un articol in care sa prezentati creatia voastra (noua, realizata pentru provocare) pe blogul personal, sau trimiteti-ne o fotografie cu creatia daca nu aveti blog si va vom inscrie noi in concurs.
  • Va recomandam sa va semnati lucrarile - sa incurajam drepturile de autor!
  • Concursul se desfasoara in perioada 1-25 a fiecarei luni. pana la sfarsitul lunii creatiile voastre vor fi admirate in galeria de creatii si vom afla premiantii. 
  • Pentru orice nelamurire va rugam sa ne scrieti pe mail:  
  • nu este chiar o regula, dar ne-am bucura daca dupa ce va inscrieti ne-ati lasa si un comentariu!


0 comments:

Trimiteți un comentariu