marți, 4 august 2015

Felicitari Calatoare IX "Floarea Soarelui"

Vara ne este tare draga!!
Si ne-am gandit sa o sarbatorim cu o editie speciala a felicitarilor calatoare! Oana a propus sa facem felicitari cu flori. Ne-am oprit cu gandul la Sora Soarelui - Floarea Soarelui. :) Si asemeni Lizucai din poveste, am calatorit prin campul cu flori ale soarelui si am pregatit felicitari gata sa porneasca la drum, sa aduca bucurie!

Iata si cerintele:
1. Tema este "Floarea Soarelui". Felicitarea va avea ca tema generala floarea soarelui - va asteptam cu drag sa ne bucuram impreuna de inca o editie a felicitarilor calatoare.
2. Pentru a va inscrie pur si simplu completati formularul de mai jos (cu numele, blogul* daca aveti si adresa de mail). La momentul inscrierii nu este nevoie sa fie gata felicitarea. Ea poate fi trimisa ulterior (vezi punctul 3).
*Daca nu aveti blog atunci puteti adauga adresa proiectului vostru de pe facebook, sau link catre acest articol.
3. Trimiteti pe adresa de mail provocariverzi[@]gmail[.]com (fara paranteze) o poza** cu felicitarea voastra pana pe 24 august la ora 23:55 - cand se incheie inscrierile.

**Optional: Cand ne trimiteti poza puteti sa ne lasati si adresa la care urmeaza sa primiti voi felicitarea de la perechea voastra  - in cazul in care vreti sa se desfasoare mai repede ulterior procesul trimiterii.

Premii:

Pe 25 august, cand vom anunta perechile si vom publica galeria cu felicitari, vom afla si cine sunt cei trei castigatori ai celor trei premii oferite:

1. Un kit de felicitare cu Stampila digitala "Frunzele toamnei" realizata de Rux - Copilarim

 
2. Un set format din cercei si bratara si un set format din servetele cu floarea soarelui oferite de Adriana  (Arta si Creativitate)

3. O stampila digitala "Frunzele toamnei" realizata de Oana - DulceaMeaCasa.


Broscuta Inlinkz va alege automat cei trei participanti care urmeaza sa primeasca premiile si ordinea 1-2-3 va corespunde premiilor stampile-stelute-stelute.
Felicitarile noastre: 

2 comentarii: