marți, 1 septembrie 2015

Tema #35 "Rama/Album Foto"

Buna!!
Bine v-am regasit la cea de-a noua provocare a acestui an. Ne-am organizat, am creat o mascota care sa ne reprezinte pe noi, sau proiectul nostru, am decorat spatiul de lucru si am creat pusculita care sa ne sustina proiectul. "In gradina!" am creat un mic spatiu verde care sa ne aduca bucurie si sa ne incarce bateriile cu energie pozitiva. In prima luna de vara am desenat, redevenind copii. Ne-am bucurat de luna iulie, a lui cuptor, adapostiti de arsita de palarii de soare, iar pe cele vechi le-am refolosit creativ, iar in august ne-am pregatit pentru a intampina un nou anotimp, cu sortulete vesele si numai bune sa ne insoteasca in proiectele viitoare, in gospodarie, sau, de ce nu.. la scoala."Salutam toamna cu bucurie, asteptand sa ni se dezvaluie cu picturile sale in culori minunate, rasfatandu-ne cu soarele jucaus care inca ne incalzeste cu drag, amintindu-ne de vara ce tocmai a trecut. 
Pentru amintirile frumoase din vara care s-a incheiat va propunem sa cream o rama foto sau un album, de ce nu! :)"
Iata ce am creat pornind de la tema propusa! Speram sa va inspire, sau cel putin sa va faceti o idee despre cum pot arata lucrari pe tema "rama / album foto"

Citeste povestea ramei foto pe blogul nostru CopilarimCu drag Rux &Rha

Citeste povestea albumului foto pe blogul nostru CopilarimCu drag Rux &Rha

 
Premiile din aceasta luna sunt oferite de Maria ( Matrioshka Handmade) si Dana (Stele pe perete). Primul premiu va fi oferit prin tragere la sorti automata - de catre broscuta Inlinkz, al doilea in urma jurizarii. Mult bafta! :)


1. Premiul oferit deMaria ( Matrioshka Handmade):

O pereche de cercei deliciosi, racoritori - sa ne aminteasca de aceasta vara frumoasa!
Cercelusii sunt pirogravati si sunt realizati din cubulete de lemn.

2. Premiul oferit de Dana (Stele pe perete):


Kitul include:
-baza de felicitare din carton
-panou pentru felicitare in carouri de camasa scolareasca
-1 embellishment cu ghiozdan decupat, desenat si colorat manual
-2 embellishment cu mesaj "welcome back to scholl" si "incepe scoala"
-5 embellishment blank
-1 set de 3creioane colorate
-plic

Va multumim mult pentru sustinere :) !!!
Pe pagina reguli de participare din meniul blogului gasiti regulamentul detaliat - va rugam sa il cititi cu atentie pentru ca mai jos este doar un rezumat:
  • Tema #35 va provoaca sa realizati respectand principiul 3R si 1O [redu-refoloseste-recicleaza original] un proiect nou pe tema  "Rama/Album Foto ".
  • Puteti participa cu un singur proiect care sa respecte principiul 3R si 1O. Alte creatii pe aceeasi tema pot fi inscrise ulterior in Rubrica Ati pierdut o provocare.  
  • Pentru a va inscrie realizati un articol in care sa prezentati creatia voastra (noua, realizata pentru provocare) pe blogul personal, sau trimiteti-ne o fotografie cu creatia daca nu aveti blog si va vom inscrie noi in concurs.
  • Va recomandam sa va semnati lucrarile - sa incurajam drepturile de autor!
  • Concursul se desfasoara in perioada 1-25 a fiecarei luni. pana la sfarsitul lunii creatiile voastre vor fi admirate in galeria de creatii si vom afla premiantii. 
  • Pentru orice nelamurire va rugam sa ne scrieti pe mail:  
  • nu este chiar o regula, dar ne-am bucura daca dupa ce va inscrieti ne-ati lasa si un comentariu!


2 comentarii: