duminică, 1 mai 2016

Tema #43 " Ce faci cu bete de inghetata "

Buna!!
In luna ianuarie am pornit intr-o calatorie magica. Primul indiciu pe care l-am gasit pe harta catre Zana Verde Fluturas a fost: capace de PET.  In februarie am aflat cel de-al doilea indiciu: aripi de fluturas si ne-am lasat purtati de ele catre urmatorul popas de pe harta. Pentru a calatori mai usor, in martie am facut rost de pulbere magica si o pastram in tolba. In aprilie am facut un mic popas intr-o mini gradina pentru a ne odihni si a prinde puteri :D.
Ne place foarte mult sa calatorim si sa descoperim impreuna, dar, in acelasi timp, sa creionam povesti personalizate, unice!
Este momentul sa aflam care este cel de-al cincilea indiciu:
" La un pas de VARA! A aparut deja inghetata si atunci cand nu este in caserola, la pachet sau in cornet.... o savuram pe bat. Si apoi ce facem cu betele??? 
Ceva dragut - o supriza pentru Zana Verde Fluturas pe urmele careia am pornit in aventura!
Poate o casuta, poate un semn de carte, poate un mic leagan sau o bancuta pentru Mini Gradinita... sau poate facem o sina de cale ferata :D. 
"
 *Multumim tuturor zanutelor bune care au scos din tolba lor primele 6 indicii si i le-au oferit broscutei Inlinkz pentru a face aventura si mai palpitanta! Odata cu tema 44 se va publica si lista aleasa de broscuta si o veti putea verifica aici.

Incepand cu tema#39 vom lucra si noi in acelasi timp cu participantii. Vom adauga lucrarile noastre pe parcurs, de indata ce le finalizam :). O adevarata aventura!!! :D

Cum ne-am imaginat noi transformarea Ce faci cu bete de inghetata:


Mini Gradina - Fii Creativ! (S12/52)
 Rukkusu si Mini Gradina (Detalii)


 
Premii:
Premiile din aceasta luna sunt oferite de Adriana Alexandru  (Arta si Creativitate ) - premiu care va fi expediat de catre Rux (Copilarim) si de catre Rux (Copilarim) - o stampila digitala. Primul premiu va fi oferit prin tragere la sorti automata - de catre broscuta Inlinkz, al doilea in urma jurizarii. Mult bafta!

1. Premiul oferit de Adriana Alexandru  (Arta si Creativitate ):


Un set format din cinci servetele (cele din imagine) si un set de bijuterii format din cercei si bratara. Premiul este oferit de Adriana - Arta si Creativitate.
Acest premiu care va fi expediat de catre Rux (Copilarim) si va mai contine si doua orare cu zanele Provocari Verzi.2. Premiul oferit de Rux (Copilarim) - o stampila digitala.  Va multumim mult pentru sustinere :) !!!


Pe pagina reguli de participare din meniul blogului gasiti regulamentul detaliat - va rugam sa il cititi cu atentie pentru ca mai jos este doar un rezumat:
  • Tema #43 va provoaca sa realizati respectand principiul 3R si 1O [redu-refoloseste-recicleaza original] un proiect nou pe tema  "Ce faci cu bete de inghetata".
  • Puteti participa cu un singur proiect care sa respecte principiul 3R si 1O. Alte creatii pe aceeasi tema pot fi inscrise ulterior in Rubrica Ati pierdut o provocare.  
  • Pentru a va inscrie realizati un articol in care sa prezentati creatia voastra (noua, realizata pentru provocare) pe blogul personal, sau trimiteti-ne o fotografie cu creatia daca nu aveti blog si va vom inscrie noi in concurs.
  • Va recomandam sa va semnati lucrarile - sa incurajam drepturile de autor!
  • Concursul se desfasoara in perioada 1-25 a fiecarei luni. pana la sfarsitul lunii creatiile voastre vor fi admirate in galeria de creatii si vom afla premiantii. 
  • Pentru orice nelamurire va rugam sa ne scrieti pe mail:  
  • nu este chiar o regula, dar ne-am bucura daca dupa ce va inscrieti ne-ati lasa si un comentariu!


0 comments:

Trimiteți un comentariu