sâmbătă, 1 octombrie 2016

Tema #48 " Ghinde-Nuci-Castane-Conuri de brad-Alune "

Buna!!
In luna ianuarie am pornit intr-o calatorie magica. Primul indiciu pe care l-am gasit pe harta catre Zana Verde Fluturas a fost: capace de PET.  In februarie am aflat cel de-al doilea indiciu: aripi de fluturas si ne-am lasat purtati de ele catre urmatorul popas de pe harta. Pentru a calatori mai usor, in martie am facut rost de pulbere magica si o pastram in tolba. In aprilie am facut un mic popas intr-o mini gradina pentru a ne odihni si a prinde puteri :D.A urmat luna mai in care ne-am pregatit de vara - betele de la inghetata le-am transformat in mici proiecte pe care Zana Verde Fluturas le va aprecia din plin :). Ultimul indiciu din prima jumatate a anului a fost sticluta pentru pastrat dorinte si ne-a trimis cu gandul la mare (sau poate a fost caldura care si-a facut tot mai mult simtita prezenta?!).
Am continuat calatoria in cea de-a doua jumatate a anului descoperind cel de-al saptelea indiciu: cosulet, iar de vara ne-am luat ramas bun incaltand condurii magici ai Zanei care sa ne poarte mai departe, spre alte indicii, catre destinatia finala a calatoriei noastre. Toamna a inceput sub semnul "magiei" cel de-al noualea indiciu fiind Bagheta magica a Zanei si iata-ne pregatiti pentru o noua provocare.
Ne place foarte mult sa calatorim si sa descoperim impreuna, dar, in acelasi timp, sa creionam povesti personalizate, unice!
Este momentul sa aflam care este cel de-al zecelea indiciu:"Toamna ne ofera mici comori, unele comestibile (si deeeelicioase), altele decorative si foarte, foarte dragute.
Copil fiind adoram sa culeg castane. Si acum imi place tare mult. Pur si simplu nu exista activitate mai placuta, toamna. Mi-ar placea sa se colecteze ca pe vremuri castane... sa ne intalnim la 'cules'. Hehehe.
Imi placea sa adun si ghinde, sau conuri de brad [totusi castanele ocupau locul I, detasat].
Alunele = delicatese, iar nucile... oh, cred ca am mancat pentru o viata [ pentru ca oricum de ceva vreme nu ma mai pot bucura de minunatele nuci verzi, a caror coaja se decojeste...].
Asadar materie prima avem la discretie, imaginatie la fel... Sa o impresionam pe Zana Verde Fluturas cu creatiile noastre :D."

 *Multumim tuturor zanutelor bune care au scos din tolba lor urmatoarele 6 indicii si i le-au oferit broscutei Inlinkz pentru a face aventura si mai palpitanta si pentru a ne putea continua impreuna calatoria pe urmele Zanei Verde Fluturas.

Incepand cu tema#39 vom lucra si noi in acelasi timp cu participantii. Vom adauga lucrarile noastre la final. O adevarata aventura!!! :D

Cum ne-am imaginat noi transformarea "Ghinde-Nuci-Castane-Conuri de brad-Alune ":

Ceasul Toamnei. (P.V.#48) (S38/52) 


 
Premii:
Premiile din aceasta luna sunt oferite de Adriana Alexandru  (Arta si Creativitate ) si vor fi expediate de catre Oana (DulceaMeaCasa).
Primul premiu va fi oferit prin tragere la sorti automata - de catre broscuta Inlinkz, al doilea in urma jurizarii.

1. Un set format din 4 hartii de decupaj:

 2. Un set format din 3 hartii de decupaj:


Va multumim mult pentru sustinere :) !!!


Pe pagina reguli de participare din meniul blogului gasiti regulamentul detaliat - va rugam sa il cititi cu atentie pentru ca mai jos este doar un rezumat:
  • Tema #48 va provoaca sa realizati respectand principiul 3R si 1O [redu-refoloseste-recicleaza original] un proiect nou pe tema  " Ghinde-Nuci-Castane-Conuri de brad-Alune ".
  • Puteti participa cu un singur proiect care sa respecte principiul 3R si 1O. Alte creatii pe aceeasi tema pot fi inscrise ulterior in Rubrica Ati pierdut o provocare.  
  • Pentru a va inscrie realizati un articol in care sa prezentati creatia voastra (noua, realizata pentru provocare) pe blogul personal, sau trimiteti-ne o fotografie cu creatia daca nu aveti blog si va vom inscrie noi in concurs.
  • Va recomandam sa va semnati lucrarile - sa incurajam drepturile de autor!
  • Concursul se desfasoara in perioada 1-25 a fiecarei luni. pana la sfarsitul lunii creatiile voastre vor fi admirate in galeria de creatii si vom afla premiantii. 
  • Pentru orice nelamurire va rugam sa ne scrieti pe mail:  
  • nu este chiar o regula, dar ne-am bucura daca dupa ce va inscrieti ne-ati lasa si un comentariu!0 comments:

Trimiteți un comentariu