luni, 1 august 2016

Tema #46 " Condurii magici ai Zanei "

Buna!!
In luna ianuarie am pornit intr-o calatorie magica. Primul indiciu pe care l-am gasit pe harta catre Zana Verde Fluturas a fost: capace de PET.  In februarie am aflat cel de-al doilea indiciu: aripi de fluturas si ne-am lasat purtati de ele catre urmatorul popas de pe harta. Pentru a calatori mai usor, in martie am facut rost de pulbere magica si o pastram in tolba. In aprilie am facut un mic popas intr-o mini gradina pentru a ne odihni si a prinde puteri :D.A urmat luna mai in care ne-am pregatit de vara - betele de la inghetata le-am transformat in mici proiecte pe care Zana Verde Fluturas le va aprecia din plin :). Ultimul indiciu din prima jumatate a anului a fost sticluta pentru pastrat dorinte si ne-a trimis cu gandul la mare (sau poate a fost caldura care si-a facut tot mai mult simtita prezenta?!).
Am continuat calatoria in cea de-a doua jumatate a anului descoperind cel de-al saptelea indiciu: cosulet.
Ne place foarte mult sa calatorim si sa descoperim impreuna, dar, in acelasi timp, sa creionam povesti personalizate, unice!
Este momentul sa aflam care este cel de-al optulea indiciu:


  
" Oare cum arata condurii magici ai Zanei? Sa fie poate plini de sclipici? Sau brodati cu margelute? Poate pictati in culori pastelate? Sau poate sunt crosetati cu fir moale si placut....
Oare sunt potriviti pentru vara, sau toamna, sau iarna... sau primavara? Pentru afara, sau pentru acasa? Sau poate sunt mici-mici buni de agatat la chei? Sau prea mari pentru noi, dar potriviti pentru a adaposti un ghiveci de floricele...

Oare cum sunt condurii magici ai Zanei?"

 *Multumim tuturor zanutelor bune care au scos din tolba lor urmatoarele 6 indicii si i le-au oferit broscutei Inlinkz pentru a face aventura si mai palpitanta si pentru a ne putea continua impreuna calatoria pe urmele Zanei Verde Fluturas.

Incepand cu tema#39 vom lucra si noi in acelasi timp cu participantii. Vom adauga lucrarile noastre la final. O adevarata aventura!!! :D

Cum ne-am imaginat noi transformarea "Condurii magici ai Zanei":

Condurii zanei - Raza de soare. 


 
Premii:
Premiile din aceasta luna sunt oferite de Adriana Alexandru  (Arta si Creativitate ) si vor fi expediate de catre Rux (Copilarim) . Primul premiu va fi oferit prin tragere la sorti automata - de catre broscuta Inlinkz, al doilea in urma jurizarii.
 1. Premiul oferit de Adriana Alexandru  (Arta si Creativitate ):



Un set format din sase servetele pentru decoupage (cele din imagine) si orare Provocari Verzi.


2.  Premiul oferit de Adriana Alexandru  (Arta si Creativitate ).


Patru servetele de decoupaj cu imagini si un set de bijuterii format din cercei si bratara. Premiul este oferit de Adriana - Arta si Creativitate.

Acest premiu care va fi expediat de catre Rux (Copilarim) si va mai contine  un orar cu zanele Provocari Verzi; un magnet si pliante de la Patrula de Reciclare, din partea lui Rux.
  Va multumim mult pentru sustinere :) !!!


Pe pagina reguli de participare din meniul blogului gasiti regulamentul detaliat - va rugam sa il cititi cu atentie pentru ca mai jos este doar un rezumat:
  • Tema #46 va provoaca sa realizati respectand principiul 3R si 1O [redu-refoloseste-recicleaza original] un proiect nou pe tema  "Condurii magici ai Zanei".
  • Puteti participa cu un singur proiect care sa respecte principiul 3R si 1O. Alte creatii pe aceeasi tema pot fi inscrise ulterior in Rubrica Ati pierdut o provocare.  
  • Pentru a va inscrie realizati un articol in care sa prezentati creatia voastra (noua, realizata pentru provocare) pe blogul personal, sau trimiteti-ne o fotografie cu creatia daca nu aveti blog si va vom inscrie noi in concurs.
  • Va recomandam sa va semnati lucrarile - sa incurajam drepturile de autor!
  • Concursul se desfasoara in perioada 1-25 a fiecarei luni. pana la sfarsitul lunii creatiile voastre vor fi admirate in galeria de creatii si vom afla premiantii. 
  • Pentru orice nelamurire va rugam sa ne scrieti pe mail:  
  • nu este chiar o regula, dar ne-am bucura daca dupa ce va inscrieti ne-ati lasa si un comentariu!






0 comments:

Trimiteți un comentariu