marți, 1 noiembrie 2016

Tema #49 ” Conturul zanei - tablou / autocolant / decoratiune ”

Buna!!
In luna ianuarie am pornit intr-o calatorie magica. Primul indiciu pe care l-am gasit pe harta catre Zana Verde Fluturas a fost: capace de PET.  In februarie am aflat cel de-al doilea indiciu: aripi de fluturas si ne-am lasat purtati de ele catre urmatorul popas de pe harta. Pentru a calatori mai usor, in martie am facut rost de pulbere magica si o pastram in tolba. In aprilie am facut un mic popas intr-o mini gradina pentru a ne odihni si a prinde puteri :D.A urmat luna mai in care ne-am pregatit de vara - betele de la inghetata le-am transformat in mici proiecte pe care Zana Verde Fluturas le va aprecia din plin :). Ultimul indiciu din prima jumatate a anului a fost sticluta pentru pastrat dorinte si ne-a trimis cu gandul la mare (sau poate a fost caldura care si-a facut tot mai mult simtita prezenta?!).
Am continuat calatoria in cea de-a doua jumatate a anului descoperind cel de-al saptelea indiciu: cosulet, iar de vara ne-am luat ramas bun incaltand condurii magici ai Zanei care sa ne poarte mai departe, spre alte indicii, catre destinatia finala a calatoriei noastre. Toamna a inceput sub semnul "magiei" cel de-al noualea indiciu fiind Bagheta magica a Zanei si a continuat cu transformarea unor mici comori ( Ghinde-Nuci-Castane-Conuri de brad-Alune ) in luna noiembrie.
.
Ne place foarte mult sa calatorim si sa descoperim impreuna, dar, in acelasi timp, sa creionam povesti personalizate, unice!
Este momentul sa aflam care este cel de-al unsprezecelea indiciu:


"Ultima luna de toamna - frunzele parasesc deja copacii, pregatindu-i pentru haina de omat, pe care o vom vedea cat de curand. Si noi ne pregatim. Penultimul indiciu in calatoria noastra pe urmele Zanei Verde Fluturas ne provoaca cat se poate de frumos! Ne imbie parca cu o multime de posibilitati... semne de carte, mini tablouri, decoratiuni... Oare ce vom alege?
"

 *Multumim tuturor zanutelor bune care au scos din tolba lor urmatoarele 6 indicii si i le-au oferit broscutei Inlinkz pentru a face aventura si mai palpitanta si pentru a ne putea continua impreuna calatoria pe urmele Zanei Verde Fluturas.

Incepand cu tema#39 vom lucra si noi in acelasi timp cu participantii. Vom adauga lucrarile noastre la final. O adevarata aventura!!! :D

Cum ne-am imaginat noi transformarea " Conturul zanei - tablou / autocolant / decoratiune  ":

Biblioraft A5 „Conturul Zanei” - Fii creativ! (S8/52)
Curs Domestika - Polina Oshu: Broderie si pictura textila pentru incepatori. (U1-U3)
 


 
Premii:
Premiile din aceasta luna sunt oferite de Adriana Alexandru  (Arta si Creativitate ) si vor fi expediate de catre Oana (DulceaMeaCasa).
Primul premiu va fi oferit prin tragere la sorti automata - de catre broscuta Inlinkz, al doilea in urma jurizarii.

1. Un set format din 2 hartii de decupaj:


 2.  Un set format din 2 hartii de decupaj:


Va multumim mult pentru sustinere :) !!!


Pe pagina reguli de participare din meniul blogului gasiti regulamentul detaliat - va rugam sa il cititi cu atentie pentru ca mai jos este doar un rezumat:
  • Tema #49 va provoaca sa realizati respectand principiul 3R si 1O [redu-refoloseste-recicleaza original] un proiect nou pe tema  Conturul zanei - tablou / autocolant / decoratiune  ".
  • Puteti participa cu un singur proiect care sa respecte principiul 3R si 1O. Alte creatii pe aceeasi tema pot fi inscrise ulterior in Rubrica Ati pierdut o provocare.  
  • Pentru a va inscrie realizati un articol in care sa prezentati creatia voastra (noua, realizata pentru provocare) pe blogul personal, sau trimiteti-ne o fotografie cu creatia daca nu aveti blog si va vom inscrie noi in concurs.
  • Va recomandam sa va semnati lucrarile - sa incurajam drepturile de autor!
  • Concursul se desfasoara in perioada 1-25 a fiecarei luni. pana la sfarsitul lunii creatiile voastre vor fi admirate in galeria de creatii si vom afla premiantii. 
  • Pentru orice nelamurire va rugam sa ne scrieti pe mail:  
  • nu este chiar o regula, dar ne-am bucura daca dupa ce va inscrieti ne-ati lasa si un comentariu!








2 comentarii:

  1. În ultimul ceas ne înscriem și noi, cu promisiunea solemnă să participăm mai des de acum

    RăspundețiȘtergere