sâmbătă, 3 februarie 2024

Caiet de teme „Anotimpuri” - Anii 2018-2019-

Buna!

Imi face bine sa ma ocup de aceasta organizare - ma ajuta sa realizez cum nu imi sta in fire sa ma las batuta, cum mereu caut rezolvari, chiar si atunci cand totul pare pierdut si bate o depresie cruna la usa. E alagerea mea sa nu ii deschid, sau sa ii ofer (si mai bine, ca altfel poate sa te manipuleze sentimental 😅) sa ii ofer alternative creative, care sa o transforme usurel intr-un mic episod de tristete trecator.

Mie imi place lucrul in echipa - Provocari Verzi a fost de la bun inceput un proiect de echipa. Lucrurile s-au schimbat in timp, dar tot in echipa functioneaza si acum. 

In perioada 2018-2019 (septembrie - august ) am propus o abordare noua (oarecum de compromis) care sa imi permite sa refac proiectul cumva de la zero (pentru ca am avut de salvat si incarcat apoi direct din blog o gramada de fotografii si odata cu ele, de refact chiar anumite articole, unde pierdusem informatia din cauza schimbarilor neprevazute de pe site-ul unde gazduisem imaginile - ca idee, le gazduisem acolo tocmai pentru ca pe blog fusesera probleme legate de calitatea imaginilor, calitate ce suferea vizibil atunci cand incarcam poze direct pe blogger). Si compromisul a fost sa reciclam teme mai vechi, combinandu-le astfel incat sa aiba o legatura cu luna / anotimpul in care urmau sa revina pe scena. Fireste, lucrarile inscrise urmau sa fie noi.

Printre schimbarile propuse, am ales sa ma mai complic putin, ajungand sa ma incurc singura fara sa vrea - pentru ca atunci cand iti faci un plan, ar cam trebui sa ai si unul B in cazul in care intervine neprevazutul. :)). Ceea ce a si fost cazul: probleme in paradisul tabletei grafice mi-au cam dat peste cap aranjamentele legate de premii. Din fericire, am gasit un mod de a le inlocui. Dar tot am facut traznai - cum ar fi incurcatura cu Kit-urile de facut pom-pom. Pe care am rezolvat-o cu totul abia anul acesta, definitiv (de fapt ar mai fi o jumatate, dar mi s-a dat de inteles ca nu prezinta interes asa ca aceea a ramas la mine, asa ca reminder ca data viitoare sa verific de enspemii de ori inainte ....). 

Dincolo de aceste mici povesti din culise, mai sunt si altele... dar nu va mai plictisesc. Ideea e ca pana la urma sunt, in sfarsit, la zi. Desi am fost nevoita sa inlocuiesc cu totul un premiu, din simplu motiv ca, in urma incidentului de anul trecut, cand am fost nevoita sa reorganizez in casa urgent, l-am pus atat de bine, incat nu il mai gasesc (in caz ca, e rezervat, oricum si va ajunge la destinatie... dar cand, cine mai stie, momentan planul meu este sa reusesc sa raman la zi cu proiectele).

Caietul de teme Provocari Verzi 2018 -2019

http://www.provocariverzi.ro/2018/09/provocarile-toamnei-septembrie-2018.html;http://www.provocariverzi.ro/2018/12/provocarile-toamnei-decembrie-2018.htmlhttp://www.provocariverzi.ro/2019/04/provocarile-primaverii-aprilie-2019.htmlhttp://www.provocariverzi.ro/2019/05/provocarile-primaverii-mai-2019.htmlhttp://www.provocariverzi.ro/2019/06/provocarile-verii-iunie-2019.html;


Puteti accesa articolele direct de pe imaginile de mai sus, sau din lista urmatoare:

Provocari Verzi - Metamorfoza unui fluture -: Provocarile Toamnei - Septembrie 2018
Provocari Verzi - Metamorfoza unui fluture -: Provocarile Toamnei - Octombrie 2018
Provocari Verzi - Metamorfoza unui fluture -: Provocarile Toamnei - Noiembrie 2018
Provocari Verzi - Metamorfoza unui fluture -: Provocarile Iernii - Decembrie 2018
Provocari Verzi - Metamorfoza unui fluture -: Provocarile Iernii - Ianuarie 2019
Provocari Verzi - Metamorfoza unui fluture -: Provocarile Iernii - Februarie 2019
Provocari Verzi - Metamorfoza unui fluture -: Provocarile Primaverii - Martie 2019
Provocari Verzi - Metamorfoza unui fluture -: Provocarile Primaverii - Aprilie 2019
Provocari Verzi - Metamorfoza unui fluture -: Provocarile Primaverii - Mai 2019
Provocari Verzi - Metamorfoza unui fluture -: Provocarile Verii - Iunie 2019
Provocari Verzi - Metamorfoza unui fluture -: Provocarile Verii - Iulie 2019
Provocari Verzi - Metamorfoza unui fluture -: Provocarile Verii - August 2019


0 comments:

Trimiteți un comentariu