joi, 15 februarie 2024

Galeria de creatii: Mesager in Misiune: O noua aventura - capitolul 02 ”Organizatoare”.

Buna!

Desi este an bisect, luna aceasta avem doar pana pe 21 (la 23:55) timp sa facem provocarea (la care putem face maxim 3 lucrari). Am zis sa va reamintesc, inainte sa povestim putin despre ... galerie, nu? :)

Trebuie sa recunosc ca abia asteptam sa vad cum veti interpreta tema. Sper ca a fost / este / va fi de folos - mai ales ca timpul se scurge cu repeziciune si, ma gandesc, ne va ajuta sa avem materialele organizate, sau sa avem unde aseza creatiile/ideile etc, in functie de ce alege fiecare.

Sa ne bucuram insa de creatiile realizate de voi:

Floare de colt (2): TC2024 (5)- Februarie Provocari Verzi (16) Nimic spectaculos, insa util! Dreamland - Pompilia: Hăinuțe noi pentru Ocean și pentru cutia cu creioane colorate 

Dreamland - Pompilia: Mini-organizator 

Explorator prin viata - MNiko: Sifonierul păpușilor - PV24(02-3)Daca realizati mai mult de 3 lucrari pe aceasta tema, sau doriti sa va alaturati cu creatii cand provocarea s-a incheiat, puteti adauga creatii noi pe tema Mesager in Misiune: O noua aventura - capitolul 02 ”Organizatoare”., fie trimitand mail cu lucrarea voastra si noi o vom adauga in galerie, sau direct de la A.P.O.P. - Ati pierdut o provocare -.


Va multumim ca v-ati alaturat acestei teme!! 

(acest articol va fi actualizat periodic).


Lucrari inscrise dupa incheierea termenului de 21 februarie 2024 (23:55):

Amator creativ - Diana: Suport cu ursulet. 
0 comments:

Trimiteți un comentariu