joi, 22 februarie 2024

Felicitari Calatoare XVII - ”Vine, vine, Primavara!”

Buna!!

Bine v-am regasit la prima editie a felicitarilor calatoare din acest an!  😍 Imi era tare dor de ele! motivul principal pentru care au luat o pauza a fost, printre altele, faptul ca nu am mai avut acces la timbre. Daaaar, gasesc eu o modalitate - din cate stiu si serviciul de curierat are categoria plic (la nevoie) ! 

Asa ca, sa ne suflecam manecile si... la treaba. Acum vine primavara! Avem si un mesager alaturi, care sa ne ajute sa pregatim o felicitare in ton cu noul anotimp, cu vestitori si eventual ceva care sa aminteasca si de martisor in ea.



Iata si cerintele:
1. Tema acestei editii este "Vine, vine, Primavara".
Va asteptam cu drag sa ne bucuram impreuna de inca o editie a felicitarilor calatoare.
2. Pentru a va inscrie pur si simplu completati formularul de mai jos (cu numele, blogul si adresa de mail). La momentul inscrierii nu este nevoie sa fie gata felicitarea. Ea poate fi trimisa ulterior (vezi punctul 3).
3. Trimiteti, pe adresa de mail provocariverzi[@]gmail[.]com (fara paranteze) o poza** cu felicitarea voastra pana pe 28 februarie la ora 23:55 - cand se incheie inscrierile.

**Optional: Cand ne trimiteti poza puteti sa ne lasati si adresa la care urmeaza sa primiti voi felicitarea de la perechea voastra  - in cazul in care vreti sa se desfasoare mai repede ulterior procesul trimiterii.

Perechi:

Pe 29 februarie vom anunta perechile (formate cu ajutorul domnului Random) si vom publica galeria cu felicitari. 


Felicitarile noastre:
Inscriere:




8 comentarii:

  1. Mereu pui termene cam stranse. O sa particip, insa intru dupa ce o voi lucra.
    Pupici, draga Rux!❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai... luna asta a fost o tema mare, cu trei posibile subteme (adica maxim 3 lucrari, dar putea fi si doar una bine merci :D) 3 saptamani... si luna trecuta la fel doar ca 4 intrari maximi posibile 4 sapt.
      La feli calatoare e doar o saptamana pentru ca este vorba de o felicitare si m-am gandit ca e timp suficient :).
      Dar sa stii ca din martie incepe iar Salvam Papusi si chiar ma intreb daca raman pe varianta din anii trecuti sau cum sa fac. Temele sunt simple, nu e problema... dar ideea era de o tema pe saptamana... :D
      si structura asta e :))

      Ștergere
  2. Deci, o felicitare cu temă de primăvară, ceva vestitori ai primăverii, nu? Îți spun de pe acum că vreau să mă însriu, dar astept să fac felicitarea pentru a pune link.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ! :) Ma bucur mult! :D Am pastrat cat de cat ideea din editiile dinainte (cu inscrierile) - dar da, e perfect asa - ca apare direct link catre articilul cu felicitarea . :)

      Ștergere
  3. Mă înscriu și eu, dar la fel aștept să fac felicitarea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suuuper!! :D
      Mie mi se pare chiar mai fain asa - dar am zis ca de data asta sa pastrez sistemul din trecut - il voi actualiza pentru la toamna :)

      Ștergere
  4. Gata, am făcut felicitarea. Acum nu pot decât să sper că o să-i placă și destinatarei.

    RăspundețiȘtergere