joi, 1 august 2019

Provocarile Verii - August 2019

Buuuuuuna!
August e aici si noi avem trei teme pregatite pentru voi! Si, nu degeaba am propus cate trei teme pe luna in ultimul an! Urmeaza in septembrie prima megaprovocare - o noua fila in istoria Provocarilor Verzi.
De fapt, aceste trei teme ne vor ajuta sa ne facem incalzirea (da, va fi o provocare uriasa si pentru noi, vom lucra cot la cot, ne vom juca, vom salva, ne vom bucura, vom crea, vom schimba speram usor-usor perceptii si cate si mai cate). Si.. sa ne pregatim si materiale (macar o parte) !



šŸ“„ Temele lunii august si lucrarile noastre inspirationale:
Iata ce va propunem:
  1.  Reciclarea hainelor afla povestea aceastei teme aici: Tema #7 "Reciclarea hainelor"
  2.  Capace si dopuri afla povestea aceastei teme aici: Tema #19 "Capace si dopuri"
  3.  Mascota  afla povestea aceastei teme aici: Tema #28 "Mascota"  



Viziteaza blogul Copilarim



 
šŸ“„ Premiile lunii August:
Vom avea doua categorii de premii. 
šŸ† Prima se refera la cele pe care le vor primi toti participantii la una, sau la toate temele propuse in aceasta luna. Acestea sunt:
šŸŽ Pentru tema numarul 1: - un semn de carte;
šŸŽ Pentru tema numarul 2: - un orar / organizator;
šŸŽ Pentru tema numarul 3: - surpriza;

Aceste premii vor fi trimise pe adresa de mail a participantilor odata cu sfarsitul verii, inceptul toamnei si sunt oferite de Copilarim.
Pentru a afla ce conditii de participare trebuie respectate, consultati regulamentul de participare de mai jos).
šŸ† A doua se refera la premiul oferit ca urmare a tragerii la sorti ce va avea loc la inceputul toamnei.
šŸŽ Premiul oferit prin tragere la sorti este oferit de Micaela (Multumim šŸ’“!!) si va fi expediat de catre Rux.

Photo in curand šŸ˜‰
šŸ’š Multumim!! šŸ’š

šŸ“„  Regulament de participare:
Iata ce aveti de facut si cum va puteti inscrie la provocarile creative:
šŸ“Œ Provocarile Verii - August 2019 va provoaca sa realizati respectand principiul 3R si 1O [redu-refoloseste-recicleaza original] de la unu, pana la trei proiecte noi pe temele precizate mai sus. Nu este nevoie sa participati la toate cele trei, dar fiecare participare va debloca unul dintre cele trei premii de grafica acordate la sfarsitul lunii si va va aduce o noua sansa la tragerea la sorti din septembrie pentru premiul lunii.
Iata care sunt cele trei teme si cateva indicii despre ce urmaresc acestea:
1. Reciclarea hainelor - incepem in forta pregatirea pentru la toamna. Cu siguranta veti avea nevoie de materiale si, cum tot urmeaza sa sortati hainutele, nu ezitati sa puneti deoparte, intro cutie si cateva materiale potrivite pentru creatii (va urma o mega provocare cu 15 probe cu... papusi!! :O). Pana atunci, o provocare numai buna sa va intrati in mana !!
2. Capace si dopuri  - am facut din asa ceva roti pentru masinuta, talpa de sandale la papusi, robotei, cutii decorative si cate si mai cate. Acum e randul vostru si, daca tot v-au atras atentia, nu le pierdeti din ochi. S-ar putea sa fie folositoare la ... toamna :D.
3. Mascota   - Vine toamna! Intr-un fel sau altul, marcheaza un nou inceput: scoala, anotimp, proiecte noi! O mascota ne va infrumuseta cu siguranta viata.  Suntem curioase ce veti alege! In plus... va fi inca un pas catre o noua etapa din istoria Provocarilor Verzi! O etapa pe care speram sa o descoperim si construim, impreuna!! :)

šŸ“Œ Puteti participa cu un singur proiect care sa respecte principiul 3R si 1O pentru fiecare tema. Alte creatii pe aceeasi tema pot fi inscrise ulterior in Rubrica Ati pierdut o provocare.  
šŸ“Œ Puteti sa va inscrieti la Provocarile Verii - August 2019 pana pe 31 august (23:55). 
šŸ“Œ Pentru a va inscrie realizati un articol in care sa prezentati creatia voastra (noua, realizata pentru provocare) pe blogul personal, sau trimiteti-ne o fotografie cu creatia daca nu aveti blog si va vom inscrie noi in concurs.  
Atentie: fiind vorba de doua teme, deci doua proiecte, daca vreti sa va inscrieti la fiecare dintre cele trei, va trebui sa le inscrieti separat [ vezi mai jos, la tabel ].
šŸ“Œ Va recomandam sa va semnati lucrarile - sa incurajam drepturile de autor!
šŸ“Œ Concursul se desfasoara in perioada prima zi-ultima zi a fiecarei luni.
šŸ“Œ Pentru orice nelamurire va rugam sa ne scrieti pe mail:  
šŸ“Œ Nu este chiar o regula, dar ne-am bucura daca dupa ce va inscrieti ne-ati lasa si un comentariu!



 



10 comentarii:

  1. In sfarsit am ajuns si eu pe la tine! Nu am mai avut timp de absolut nimic in ultima vreme, dar cu reciclarea hainelor m-ai nimerit la fix!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce ma bucur!!!
      Din toamna pregatim o noua fila si avem 15 teme in trei luni. Va fi.... Provocator :D. Abia astept ;).
      [ Tema principala va fi sa "Save the Dolls" sau pe romaneste "Salvam Papusi" ]

      Pupici cu draaaag!!

      Ștergere
  2. Terminasem "lucrarea" la inceputul lunii, dar cand sa public... pa-pa! zice monitorul! (a pornit de capul lui ieri, fara interventii, si profit din plin, sa recuperez ce pot recupera).
    Zi frumoasa iti doresc! Pupici cu drag! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce bine ca si-a revenit!!!
      Mie mi s-a stricat priza... intrerupatorul face ca toate cele (e din cel cu buton) asa ca sunt obligata daca vreau sa lucrez sa stau in singurul loc in care merge netul: sufragerie... 5 minute de stat pe canapea ii face creierul prastie oricui: huhuhuhuhuuhuhu (nu e ras e un zgomot ce bate cu mult pcatura chinezeasca - adica nici daca dau drumul simultan la masina de spalat pe turatie maxima, centrala si cele combina plus congelatorul .. ah bonus ventilatorul centrifugal nu te brambresc de cap ca mizeria asta)
      Asa ca nu am niciun haz la acest moment... ma invart ca in cusca in cautarea unui loc unde sa nu ma bubuie in creieri (nu de alta dar am de lucru ) si doresc din strafundul inimii sa se defecteze magaoaia (ok ... sa dispara pur si simplu - sa ii vina cuiva mintea la cap si sa o dezafecteze... Doamne, ca inainte mezaninele functionau perfect cu sistemul de aerisire, fara zgomote si mros de acetona cand probabil le golesc ce golesc in canalizare.... sau cine, ce o goli).
      Ahhhhh merg sa vad lucrarea ca sa ma incarc si eu pozitiv... :*
      Pupici cu draaaag!!!!

      Ștergere
    2. Ups! S-a remediat situatia? Vorbesc serios! Duceti o reclamatie la directia de sanatate publica, daca nu va intelegeti cu cei care sunt responsabili de aparatul in cauza. Stiu din experienta cum este!
      Bazaitoarea de sub noi cred ca a fost reparata, mai mult sau mai putin, dar bazaitul nu se mai aude zi si noapte non-stop si nici asa tare ca pana acum cateva zile. S-a "remediat" exact in ziua diminetii in care m-a intrebat o vecina de ce nu cumpar din magazinul de la parterul blocului; si-am zis destul de tare care-i motivul: bazaitoarea stresanta! (cativa vanzatori erau la... o tigara pe, bordura).
      Iti doresc sa se rezolve!
      Pupici cu drag! <3

      P.S. Am venit cu mascota. :)

      Ștergere
    3. Nooooope.
      Faza amuzanta: la un moment dat, nemaiputand suporta sa tin capul pe perna de vibratie-huruiala (nu e tare dar este constata si te oboseste, mai degraba te-ai lipi de combina frigorifica - aia macar toarce, te adoarme), asa si ziceam, la un moment dat, m-am asezat in pat invers - si ca sa vezi, nu se mai auzea (decat ceva asa ffffff incet) si eu fericita nevoie mare fac constatarea fix langa geamul de la bucatarie deschis. Ca vai ce bine, ca in sfarsit am o alternativa. Urmarea? Acum aud si cand dorm invers.... ma chinui degeaba :))). L-au asezat mai bine.
      La noi sunt mai multe. E ceva aeroterma prin vecini si mai sunt mastodontii de pe blog, amplasati fix sub intrare de ma rog de fiecare data sa reziste cum sunt prinsi. Sunt multe aparate duble.. stai sa vad cred ca sunt 4 duble (2 la intrare si doua pe partea cu sufra) si unul simplu parca. Problema e la cele puse la intrare pt ca alea fac zgomot mare si vibreaza. Uneori cand merg amandoua ai senzatia ca esti in interiorul unui vapor si se aud pe hol pana la et 2 :O.
      Nu e doar la blocul nostru, mai e si la alt pasaj (avem un pasaj pe sub bloc cum ar veni si ma gandesc ca de aia vibreaza asa).

      hai ca am facut un roman :))))).
      Merg sa vad mascota <3!!! :*

      Ștergere
    4. Aparatele acestea nu sunt interzise, dar interzis este zgomotul lor, cand deranjeaza... Macar celor care raspund de intretinerea lor li s-a spus? Nu mai sunt si altii care sa fie deranjzati de vibratii si zgomot?! (unde-s multi puterea creste) :)
      Cum am zis: stiu din experienta ce inseamna ceva asemanator - cred ca de erau atatea in jurul meu faceam urat de tot! :))
      Chiar si cu dormitul "invers" am incercat si eu! :)) Si tot degeaba, si tot dupa prima noapte in care am crezut ca am rezolvat-o!
      (la mine e tot rezolvata chestiunea zbarnaitului non-stop, din ziua amintita mai sus)
      Pfuuu! Numai odihna nu se poate numi somnul tau... :(
      Pupici cu drag! <3

      Ștergere
    5. As vrea sa se rezolve si chestia asta ca sa pot dormi bine si problema cu spalatul in bloc (azi iar mau blocat, desi stiu - deja mi-e si jena sa mai zic ceva; si daca nu iti place si se ia atitudine, dar cand un om iti spune ca ii face rau si te roaga pe banii lui.. in fine.
      Imbratisari cu mult drag! Ma bucur mult ca s-a rezolvat :D!

      ps: eu sunt f happy ca la noi in spate sunt trei tomberoane noi: hartie, plastic, sticla si vine masina eco in fiecare dimi, inainte de cealata si le preia... Dar oamenii... tot arunca aiurea.. :( Insa, cei care imi vor mai servi placa aia cu le colecteaza la un loc, am ce sa le raspund de acum inainte :D.

      Ștergere
  3. Pentru ca mai e un pas si intram in toamna m-am pregatit de vara! Am venit si cu tema nr. 1. Ma gandisem la o esarfa dintr-o rochie de matase care nu se mai preteaza ca rochie. :) Cand o sa am ceva mai mult timp (trebuie feston, trebuie cusaturi) o s-o transform (daca tot am dat de ea!) :)
    Pupici cu drag! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hahahaha! Imi place introducerea. Bluzita aceea poate fi purtata in toate sezoanele :P.(bine, nu o sa iesi iarna asa, dar in casa, cand e cald si bine, cu o jacheta, merge :P.
      Oooo abia asteptam sa vedem si esarfa! Cand va fi gata <3!
      Galeriile de creatii sunt deschise mereu - in cazul in care vrei sa ne ajuti sa le imbogatim <3

      Puuupici cu mult drag :D

      Ștergere