duminică, 1 septembrie 2013

Tema #19 "Capace si dopuri"

Bun venit draga toamna!!
Este a doua toamna pe care o petrecem alaturi de voi prin proiectul Provocari Verzi. Dupa o vara frumoasa, care pe multi ne-a tinut departe de internet, dar nu si de o gramada de treburi prin gospodarie, speram sa ne intalnim din nou in numar cat mai mare! 
Tema de luna aceasta a venit din partea Ramonei - iata despre ce este vorba:

"capace si dopuri - creatii 3R si 1O "
Ramo
 
Luna aceasta premiul pentru creatia care se va situa pe primul loc este oferit de Copilarim - un avatar personalizat . Premiul inlinkz va consta in 15 stelute  si un Kit de felicitare oferit de Copilarim.

Va dorim sa creati frumos si sa va bucurati de premii!
 
Iata ce am creat pornind de la tema propusa! Speram sa va inspire, sau cel putin sa va faceti o idee despre cum pot arata creatii pe tema capace si dopuri:

Viziteaza blogul lui Oanei - DulceaMeaCasa

Viziteaza blogul lui Rux - Copilarim  *  
* pentru ca lucrarea  realizata pentru aceasta provocare a suferit un accident (fatal pentru ea) inainte sa o pot imortaliza, va prezint un capac de la o cutie de inghetata decorat anul trecut. Sper sa reusesc sa refac proiectul "pe roti" - dar acest lucru este influentat nu doar de timpul disponibil, ci si de materialele necesare - altele decat dragutele capace.

Pe pagina reguli de participare din meniul blogului gasiti regulamentul detaliat - va rugam sa il cititi cu atentie pentru ca mai jos este doar un rezumat:
  • tema #19 va provoaca sa realizati o creatie pe tema "capace si dopuri", respectand principiul 3R si 1O.
  • pentru a participa realizati un articol in care sa prezentati creatia voastra (noua, realizata pentru provocare) pe blogul personal, sau trimiteti-ne o fotografie cu creatia daca nu aveti blog si va vom inscrie noi in concurs.
  • va recomandam sa va semnati lucrarile - sa incurajam drepturile de autor!
  • concursul se desfasoara in perioada 1-25 (23:59) a fiecarei luni. Pana la sfarsitul lunii creatiile voastre vor fi admirate in galeria de creatii si vom afla premiantii.
  • pentru orice nelamurire va rugam sa ne scrieti pe mail:  
  • nu este chiar o regula, dar ne-am bucura daca dupa ce va inscrieti ne-ati lasa si un comentariu!



6 comentarii:

  1. M-am inscris si am trimis si cateva poze. Din curioazitate m-am uita sa vad ce au mesterit si ceilalti concurenti :). Se pare ca fiecare a avut o idee originala de a recicla cate un dop sau capac! Superbe creatii am avut prilejul sa admir! Felicitari fiecarui concurent! Eu am lucrat impreuna cu fetele mele... ce a iesit? ... veti avea prilejul sa vedeti pozele dupa ce organizatorii ma vor adauga pe lista. :)
    Noi am avut deja de castigat de pe urma acestei provocari (2 ore de cretivitate, relaxare si buna dispozitie :) ) asa ca doresc si celorlati concurenti multa bafta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gaby felicitari pentru creatiile realizate! Sunt minunate - o amintire nepretuita peste ani:)!
      bafta iti dorim si noi!
      cu drag
      rux

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Si ati plecat la cules via! :D Foarte faina caruta ;)!
      Proiectul meu e inca pe butuci. :)) dar ii vin eu de hac:D

      Ștergere
  3. Hei, broscuta a sarit pe noi :D Super!!!

    RăspundețiȘtergere