duminică, 1 septembrie 2019

Salvam Papusi // Save the Dolls #01 "Echipa Zanelor Carpace"

Bun venit in Echipa Zanelor Carpace
In jurul nostru vedem doar comori, gata sa fie transformate in creatii fanteziste - bucurie pentru ochi si suflet, dar, in acelasi timp, si utile! Ne place sa reparam, sa transformam, sa reutilizam.



Aceasta tema va provoaca sa creati o tinuta de zana carpace, pentru una dintre papusile salvate de voi.  Nu trebuie sa fie exact ca cea purtata de Tinker Bell, sau colegii ei carpaci, dar ne dorim sa se respecte cat mai mult posibil cromatica si ideea costumelor, croite din frunze.  
Nu folositi costume deja existente!

foto credit google images*
Cerinte: 

💚 Puteti folosi orice fel de material si tehnica la confectionarea tinutei - ideea este ca acest costum sa fie unul utilizabil, finalizat. Puteti sa ii creati papusii identitatea de zana carpace si sa o pastrati ca atare, sau puteti pune deoparte costumul in garderoba ei.  

💚  Elemente de vestimentatie obligatorii:
  • aripioarele,
  • costum in nuante de verde,
  • incaltari asortate.
Atentie - costumatia sa se potriveasca papusii alese, nu va complicati, important este sa va jucati si sa va si relaxati!  

💚  Elemente de decor obligatorii: unul sau mai multe obiecte din categoria “comori” (adica lucruri ce pot fi transformate, reciclate: nasturi, rotite, dopuri, fructe uscate, margelute etc.)

💚  Fotografia:
Atentie la cum se realizeaza compozitia - aranjati papusa si comoara de asa maniera incat sa nu para aruncate pur si simplu.
Atentie la postura, adica la pozitia corpului papusii - sa nu aiba membrele strambe, sau in pozitii nefiresti, la unghiul din care este realizata fotografia - sa nu para disproportionata.  
(aici se va puncta partea estetica)
Temele sunt realizate si de echipa Provocarilor Verzi. Iata cum arata papusile salvate de noi participante la aceasta tema:   


Viziteaza blogul Micaelei - Clubul Fanteziei
Viziteaza blogul lui Rux - Copilarim

 
Regulament - Inscriere:
💚  Trimiteti fotografia cu creatia voastra pe adresa de mail pana sambata, 7 septembrie, ora 23:50 (Romania)**. Toate creatiile vor fi apoi publicate intr-o galerie atat pe site-ul Provocari Verzi, cat si intr-un folder dedicat, in Grupul Provocari Verzi

💚  Puteti participa cu un singur proiect care sa respecte principiul 3R si 1O pentru fiecare tema. Alte creatii pe aceeasi tema pot fi inscrise ulterior in Rubrica Ati pierdut o provocare.  

💚   Puteti realiza articole despre creatia voastra si o puteti prezenta  dupa ce aceasta apare in galeria de creatii. Multumim! 😊

💚  Va reamintim ca aveti posiblitatea de a recupera doar doua teme  fara a pierde punctul de timp, asa ca, pe cat posibil, incercati sa va incadrati in perioada de timp indicata. 
💚  Va recomandam sa va semnati lucrarile - sa incurajam drepturile de autor!
💚  Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre cele 13 teme ale provocarii Save the Dolls / Salvam Papusi, va invitam sa cititi (si vizionati filmuletul) articolul: Save the Dolls / Salvam Papusi (partea 1). Am scris despre cum se poate participa, premii si am raspuns la mai multe intrebari referitoare la provocare aici:  Save the Dolls / Salvam Papusi (partea a2a)

Va dorim spor la creat si va asteptam cu drag zanele, sau zanii carpace/i.  Nu ezitati sa ne scrieti daca aveti intrebari si nelamuriri [ va recomandam sa va inscrieti in grupul de discutii de pe Facebook pentru a comunica mai usor ]! 

 

*Nota: Imaginile folosite pentru a ilustra tema, fac parte din filmul de animatie Clopotica/Tinker Bell (2008) si nu ne apartin, fiind preluate de pe internet. Daca doriti sa va documetati in ceea ce priveste acest film de animatie, puteti citi si acest articol, pregatit pe blogul Copilarim: Tinker Bell (2008).

** Puteti sa trimiteti creatia voastra pe aceasta tema si pana pe 30 noiembrie 2019 (23:50) cand se termina Provocarea Salvam Papusi. Daca vreti sa recuperati teme - o puteti face!
(Daca aveti intrebari suplimentare ne gasiti pe adresa de mail - dar mai inati verificati daca nu cumva exista deja raspunsul in unul dintre cele doua articole "despre" - gasiti link-urile catre ele putin mai sus.)

2 comentarii:

  1. S-a dat startul! :)
    S-avem spor la lucru!
    Materiale am, o papusa blonda... am pe undeva (daca mai e!), dar are capul desprins! Si-a pierdut capul, altfel spus! Sa vad daca-l "gasesc". :)

    Pupici cu drag! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :* yey!!
      Ah, sa stii ca nu este musai sa fie blonda. La mine sa nimenir pur si simplu sa ma lipesc de asta mica pentru proba asta. Dar nu e neaparat nevoie sa fie blonda. Ca idee :D.
      Pupici, spor si o toamna de vis :D

      Ștergere